Paris Hilton, confesiuni intime despre scandalul sexual în care a fost implicată

19 aprilie, 2021
1 paris jpg jpeg

Paris Hilton a rămas şocată când fostul ei iubit, Rick Samolon, a scos la lumină, în 2004, un videoclip ce îi înfăţişa pe ei în în dormitor, în  plină acţiune. Povestea avusese loc cu trei ani înainte. Vedeta are acum puterea să recunoască că a suferit mult atunci şi a simţit că viaţa ei s-a terminat.

„Asta va fi întotdeauna ceva care mă va răni tot restul vieţii mele”, a spus ea în timpul unei apariţii la Vanity Fair Cocktail Hour Live!”Este întotdeauna acolo în mintea mea. Când s-a întâmplat, oamenii erau atât de răi cu mine. Modul în care mi s-a vorbit în emisiuni de noapte şi în toată mass-media”, a fost sfâşietor.

„Plângeam în fiecare zi, nu voiam să mai ies din casă. Nu voiam să îmi arăt faţa, am simţit că viaţa mea s-a terminat”.

Paris a continuat: „M-am uitat mereu la aceste femei uimitoare, precum prinţesa Diana, şi am simţit că atunci când mi-a făcut asta mi-a luat totul şi că oamenii nu or să mă mai privească niciodată la fel. A fost umilitor, era  o experienţă intimă între doi oameni. Iubeşti pe cineva, ai încredere, dar încrederea îţi este trădată. Întreaga lume e brusc cu ochii pe tine şi râde.

A fost şi mai dureros să-i fac pe aceşti oameni să creadă că am făcut asta intenţionat, asta m-a ucis. Încă am  tulburări de stres posttraumatic când vorbesc despre asta.”

Samolon a dezvăluit videoclipul în 2004, la scurt timp după ce Paris a jucat în Viaţă simplă alături de prietena ei, Nicole Richie. Într-un interviu pentru New York Times, ea a subliniat că a fost difuzat în lume un moment privat, care a lăsat-o traumatizată. Femeia de afaceri s-a logodit recent cu Carter Reum, cu care are o relaţie din 2019. Cei doi au au anunţat evenimentul în februarie.

„Îmi place. Sunt în cea mai bună perioadă din viaţa mea. Nu am fost niciodată mai fericită. În sfârşit, sunt acasă cu iubitul meu şi este uimitor”, mărturiseşte celebra blondă.

„Viaţa mea a fost atât de agitată, am călătorit 250 de zile pe an, timp de două decenii. Evident, este o perioadă cu adevărat înfricoşătoare în întreaga lume şi inima mea este alături de toţi. Dar încerc să văd şi partea bună în toate astea şi, pentru mine, a fost uimitor să-mi reevaluez viaţa şi priorităţile.

Am trăit o viaţă atât de plină, acum ştiu că sunt fericită că sunt acasă. Şi sunt încântată de următoarea fază a vieţii mele, cea în care mă căsătoresc şi am copii. Acum trăiesc o viaţă reală,  nu am avut asta până acum”.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg