Paris Hilton: Cum s-a schimbat fosta petrecăreaţă de la Hollywood?

2 noiembrie, 2016
UNITAS 2nd Annual Gala Against Human Trafficking   Inside jpeg

Fosta rebelă, ce ţinea prima pagină a tabloidelor, s-a maturizat, s-a schimbat şi s-a căit, regretând trecutul care îi pătează şi acum prezentul.

Paris Hilton, la 35 de ani

Înainte de Kardashians, de Rich Kids of Beverly Hills sau de reality show-urile cu nevestele jucătorilor de fotbal american a fost Paris Hilton. Cunoscută la începuturi ca fiind faimoasă pentru că... era fai­moasă datorită numelui de familie, ea a devenit, în timp, „a socialite“ pusă pe scandal. Şi asta pentru că „meseria“ ei de a inaugura cluburi, de a prezenta evenimente noc­turne, stropită, la propriu, cu şampanie, în timp ce era urcată pe mese sau pe baruri, nu a fost prea „cuminte“. Unde mai pui că celebrul film cu scene intime din dor­mitorul ei, denumit „1 Night in Paris“, i-a pus ştampila de uşuratică încă din 2004. Au urmat o logodnă anulată, prietenii vechi sacrificate, precum cea cu Nicole Richie sau Kim Kardashian, anularea show-ului ei, The Simple Life, în 2007, şi multe pagini defăimătoare. Nu e de mira­re, aşadar, că a preferat să facă un pas înapoi din lumina reflectoarelor şi să se reinventeze.

Paris, alături de sora sa, Nicky Hilton

Astăzi, Paris a abordat o nouă strategie care să de­monstreze că trecutul ei este departe şi că e un alt om. Şi-a construit o carieră de DJ, a deschis câteva magazi­ne ce îi poartă numele şi s-a lansat în domeniul parfu­meriei. „M-am schimbat, sunt o altă persoană cu totul“, spune vedeta de 35 de ani, care în prezent îşi împarte viaţa între L.A., Ibiza şi New York. „Abia acum simt că sunt şi că mă comport ca un adult. Am trecut prin mul­te, am făcut multe lucruri de care nu sunt mândră“, a adăugat Paris pentru revista People. Când vine vorba despre foştii prieteni, aceasta este extrem de reţinută: „Nu mai am aşa multă încredere în oameni. Mi-am dat seama că multe dintre relaţiile din trecut mi-au făcut rău“, lăsând să se înţeleagă ruptura dintre ea şi prietena ei din copilărie, Nicole Richie. În plus, mai tot timpul liber şi-l dedică nepoatei sale, Lili Grace, fiica în vârstă de patru luni a surorii sale: „Sunt obsedată de ea, este copilul perfect“. Întrebată de aceeaşi revistă de cele­brităţi dacă în prezent se gândeşte la căsnicie, aceasta a adăugat: „Abia am timp pentru mine, d-apăi pentru altcineva. Mi-ar plăcea să îmi găsesc sufletul pereche într-o zi şi să îmi întemeiez o familie, dar acum trăiesc pentru prima dată statutul de single şi mă simt foarte bine. Nici măcar nu simt nevoia unui iubit“.

Şi chiar dacă acum s-a transformat din petrecăreaţă în DJ, din fată de milionar în femeie de afaceri şi din iubită în mătuşă, Paris mai are ceva de muncit până să şteargă imaginea de fată de bani gata, rebelă şi... cu totul la vedere.Recente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg