Paris Hilton şi Carter Reum, lună de miere în paradis, alături de părinţii miresei. Imagini spectaculoase cu cei doi îndrăgostiţi

22 noiembrie, 2021
1 paris hilton si carter reum jpg jpeg

Pentru Paris Hilton şi Carter Reum, viaţa de-abia începe. S-au căsătorit recent, iar acum se bucură de o lună de miere spectaculoasă, pe măsura posibilităţilor lor financiare.

Cei doi au publicat imagini din Bora Bora, în care savurează la maxim soarele, oceanul, peisaje de vis şi înoată cu pisicile de mare. În mare stil se desfăşoară luna lor de miere.

Se pare că îndrăgostiţii au planuri mari şi vor să meargă în mai multe destinaţii. Cea din weekend a fost în Bora Bora, un paradis al iubitorilor de scufundări şi ape limpezi. Ei s-au costumat cu echipamentele necesare scufundărilor şi au înotat în apele turcoaz, alături de pisicile de mare, neuitând să se îmbrăţişeze şi să se sărute.

Paris nu a rezistat să nu facă şi câteva fotografii artistice, amintiri ce vor rămâne din prima lor destinaţie de călătorie. Carter şi Paris au amândoi 40 de ani şi s-au căsătorit pe 11 noiembrie. Surprinzător este că nu au plecat singuri în luna de miere, ci sunt însoţiţi şi de câţiva membri ai familiei Hilton: părinţii lui Paris, Rick şi Kathy, fraţii Conrad Hilton şi Barron Hilton şi cumnata Tessa Hilton.

Membrii familiei Hilton au înotat cu rechinii, cu pisicile de mare şi s-au plimbat cu ski-jet-urile. Bunicul Rick s-a bucurat de timpul petrecut alături de nepoata sa în vârstă de 1 an, Milou Alizée Hilton.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg