Paris Hilton, viitoare mămică la 40 de ani. S-a logodit de curând şi face deja fertilizare in vitro

6 martie, 2021
1 paris hilton mama la 40 de ani 2 jpg jpeg

Dacă anul trecut s-a arătat lumii întregi ca victimă, vorbind despre abuzurile îndurate la internat şi în cuplu, starleta iese, în 2021, o învingătoare, cu nunta şi sarcina pe care le pregăteşte de zor.

Blondina a vorbit, într-un interviu publicat în ediţia britanică a revistei OK!, despre nunta „restrânsă şi intimă“ pe care o va avea în pandemie, neapărat înainte de-a rămâne însărcinată, după care ne-a luat prin surprindere când a dezvăluit, pe 26 ianuarie, că face deja fertilizare in vitro, pentru a deveni mamă. Starleta a împlinit 40 de ani pe 17 februarie n-a dat de bănuit că ar avea probleme în a-şi concepe moştenitorul pe cale naturală, ci a explicat că s-a supus întregii proceduri chinuitoare ca să se asigure că va avea gemeni. O fetiţă şi un băieţel, cum altfel?!

2 paris hilton mama la 40 de ani 5 jpg jpeg

În cadrul podcastului The Trend Reporter with Mara, Paris a mărturisit că e dificil să faci FIV, însă merită suportat tot chinul atât timp cât ea traversează această experienţă braţ la braţ cu „bărbatul ideal“, logodnicul ei, Carter Reum. Afaceristul de 39 de ani o răsfaţă cum poate el mai bine pe viitoarea mamă a copiilor lui, conform celor spuse de Hilton, Marei Schiavocampo: „Faptul că facem toată chestia asta împreună şi că am un partener care mă sprijină tot timpul şi mă face să mă simt ca o prinţesă... n-a fost aşa rău“.

stanga
dreapta
2 paris hilton mama la 40 de ani 5 jpg jpeg
5 paris hilton mama la 40 de ani 4 jpg jpeg
3 paris hilton mama la 40 de ani 3 jpg jpeg
1 paris hilton mama la 40 de ani 2 jpg jpeg
6 paris hilton mama la 40 de ani 1 jpg jpeg

Un alt ajutor de nădejde a venit şi din partea celei mai bune prietene ale ei, Kim Kardashian, care are doi copii născuţi de o mamă surogat şi este expertă în domeniu. „Kim mi-a spus despre cum pot avea gemeni prin fertilizare in vitro. Eu nu ştiam nimic despre asta“, a recunoscut moştenitoarea imperiului Hilton. Şi n-a fost prima dată când vedeta de reality show i-a dat astfel de sfaturi: „Kim mi-a făcut cunoştinţă cu medicul ei şi m-a încurajat să-mi îngheţ ovulele“, a precizat blondina care cochetează cu ideea de-a avea gemeni de ceva vreme.

În septembrie 2020, Paris îşi făcea deja planuri în acest sens: „O să facem gemeni, un băiat şi o fetiţă. Când ai ovule congelate, poţi alege să ai băiat, fată sau gemeni.“ Mai mult, Hilton avea deja ales numele fetiţei pe care plănuieşte s-o aibă cât de curând: „E London pentru fetiţă şi încerc să găsesc un nume şi pentru băiat“, a spus ea în timpul podcastului LadyGang. Nu ştim dacă va fi Rome sau Barcelona. Paris e luat, iar Bucharest are slabe şanse să fie ales. Oricum lăsăm decizia la latitudinea celei care cu siguranţă de-abia a luat notă de trecere la geografie în şcoală şi, între timp, ne-o imaginăm pe diva care n-a purtat niciodată de două ori acelaşi outfit în ipostaza de mămică: „Sunt obsedată să probez hăinuţe pe copii!“ Pfff, nici n-a obţinut încă un embrion, că instinctul matern e deja prezent!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg