Paris Jackson a izbucnit în lacrimi. Vezi ce i se întâmplă

15 septembrie, 2016
paris jackson png

Fiica regretatului Michael Jackson, adolescenta Paris, nu a mai suportat situaţia şi a izbucnit în lacrimi, într-un video postat de contul ei de Instagram.

A izbucnic în lacrimi

În vârstă de 18 ani, Paris a mărturisit că în urmă cu patru ani a încercat să se sinucidă din cauza comentariilor răutăcioase adresate ei pe conturile de socializare de către fanii internauţi. Vizibil afectată, Paris a mărturisit că situaţia nu s-a schimbat nici în prezent, deşi a luat doi ani pauză de la reţelele de socializare.

Aceasta a făcut un apel către fanii săi rugându-i să nu mai posteze astfel de comentarii, căci o afectează destul de tare şi că situaţia devine insuportabilă pentru ea. ”Nu înţeleg de ce există atât de multă ură în lume. (...) Am încercat să ţin totul în mine, am încercat totul, chiar şi să blochez haterii, să nu citesc comentariile, etc. Am încercat, chiar am încercat multe lucruri, însă este foarte greu. Chiar e, mai ales când vezi atât de mult ură. Am încercat să fiu deschisă cu voi, să vă arăt ce fac zilnic, mi-am dezvăluit toată viaţa, nu ascund mai nimic. Îmi pare rău, aşadar, dacă e ceva ce fac şi vouă nu vă place. Poate viaţa mea e prea publică? Nu ştiu. Sunt doar foarte obosită. Chiar sunt.”, a mărturisit, printre lacrimi, Paris.

Adolescenta a declarat că îl înţelege şi pe Justin Bieber, care acum ceva timp şi-a şters contul de Instagram din cauza faptului că fanii au devenit agresivi la adresa iubitei lui, Sofia Richie. ”O ştiu pe iubita lui, Sofia, de când aveam 12, 13 ani şi pot afirma că este una dintre cele mai drăguţe fete din lume. Cu toate acestea, lumea îi spunea prin comentarii să se sinucidă. Suntem oameni şi noi! Avem suflet, creier şi sentimente, şi când spuneţi astfel de lucruri răniţi oamenii foarte tare”, a mai spus Paris.

Ulterior, acest video a fost şters de către Paris, însă, din păcate pentru ea, un fan deja a apucat să urce acest video pe Youtube şi poate fi văzut de către oricine.

foto: captură video



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg