Paris Jackson a izbucnit în lacrimi. Vezi ce i se întâmplă

15 septembrie, 2016
paris jackson png

Fiica regretatului Michael Jackson, adolescenta Paris, nu a mai suportat situaţia şi a izbucnit în lacrimi, într-un video postat de contul ei de Instagram.

A izbucnic în lacrimi

În vârstă de 18 ani, Paris a mărturisit că în urmă cu patru ani a încercat să se sinucidă din cauza comentariilor răutăcioase adresate ei pe conturile de socializare de către fanii internauţi. Vizibil afectată, Paris a mărturisit că situaţia nu s-a schimbat nici în prezent, deşi a luat doi ani pauză de la reţelele de socializare.

Aceasta a făcut un apel către fanii săi rugându-i să nu mai posteze astfel de comentarii, căci o afectează destul de tare şi că situaţia devine insuportabilă pentru ea. ”Nu înţeleg de ce există atât de multă ură în lume. (...) Am încercat să ţin totul în mine, am încercat totul, chiar şi să blochez haterii, să nu citesc comentariile, etc. Am încercat, chiar am încercat multe lucruri, însă este foarte greu. Chiar e, mai ales când vezi atât de mult ură. Am încercat să fiu deschisă cu voi, să vă arăt ce fac zilnic, mi-am dezvăluit toată viaţa, nu ascund mai nimic. Îmi pare rău, aşadar, dacă e ceva ce fac şi vouă nu vă place. Poate viaţa mea e prea publică? Nu ştiu. Sunt doar foarte obosită. Chiar sunt.”, a mărturisit, printre lacrimi, Paris.

Adolescenta a declarat că îl înţelege şi pe Justin Bieber, care acum ceva timp şi-a şters contul de Instagram din cauza faptului că fanii au devenit agresivi la adresa iubitei lui, Sofia Richie. ”O ştiu pe iubita lui, Sofia, de când aveam 12, 13 ani şi pot afirma că este una dintre cele mai drăguţe fete din lume. Cu toate acestea, lumea îi spunea prin comentarii să se sinucidă. Suntem oameni şi noi! Avem suflet, creier şi sentimente, şi când spuneţi astfel de lucruri răniţi oamenii foarte tare”, a mai spus Paris.

Ulterior, acest video a fost şters de către Paris, însă, din păcate pentru ea, un fan deja a apucat să urce acest video pe Youtube şi poate fi văzut de către oricine.

foto: captură videoRecente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg