Paris Jackson: ”Am fost preferata tatălui meu”

16 martie, 2017
harpers bazaar april cover sub paris jackson harpers bazaar zoom 83115f28 abf8 461d 8785 a9d772143619 jpeg

Se mândreşte cu cel care i-a fost tată, numindu-l, deseori, în interviuri ”tatăl ideal”. Paris Jackson a vorbit şi-n numărul din aprilie al revistei „Harper`s Bazaar” despre Michael Jackson şi despre copilăria în compania bărbaţilor din familia ei.

image

Paris a povestit că a avut tratament preferinţial în familie, Michael favorizând-o mai mereu. ”Pe când eram copil eram doar eu şi cei doi fraţi ai mei. Crescând, am fost tratată ca pe favorita familiei pentru că eram singura fată. Eram o prinţesă, eram perfectă în ochii tatălui meu”, a declarat adoloscenta despre copilăria alături de fraţii Prince (20) şi Blanket (15).

Paris a explicat şi de ce a decis să profite de atenţia pe care i se dă din partea presei: ”De multe ori m-am gândit să-mi trăiesc viaţa departe de lumina reflectoarelor. Apoi am început să văd cum merg lucrurile în lume. Şi am simţit că de la an la an lucrurile se înrăutăţesc. Ştiu că sunt mulţi care s-ar simţi norocoşi să fie în situaţia mea, aşa că am zis să mă folosesc de celebritate pentru alte lucruri. Pentru câteva idei. Am o grămadă de idei, dar mă gândesc încă la modalitatea corectă de a le face. Adică, am doar 18 ani. Nu le pot şti pe toate, dar am un plan”.

image

Adolescenta a vorbit şi despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat în social media şi despre cum s-a descurcat cu valul de ură manifestat de internauţi. ”Nu am aptitudini de a lega relaţii uşor. Am fost nevoită să învăţ rapid. În ultimii şase ani am învăţat cum să comunic”, a mai declarat Paris.Recente pe Ok! Magazine

David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   GettyImages 1245316836 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg