Paris Jackson şi-a sărbătorit cei 18 ani cu noul iubit. Vezi aici cum arată el!

5 aprilie, 2016
paris 4 jpeg
image

Paris şi noul ei iubit

Când a trecut timpul? Cu alte cuvinte, când a ajuns fiica mijlocie a lui Michael Jackson la vârsta majoratului? Duminica trecută, pe 3 aprilie, Paris Jackson a împlinit 18 ani, vârstă pe care a sărbătorit-o şi virtual, postând pe Instagram o poză cu iubitul ei, toboşarul trupei Street Drum Corps, Michael Snoddy, în vârstă de 26 de ani.

Ei bine, fiica Regelui Muzicii Pop nu s-a sfiit să posteze o fotografie în care apare sărutându-se cu prietenul ei, un artist cu o înfăţişare punk, pe gustul lui Paris, la rândul ei o adeptă a acestui curent.

Paris a făcut şi ea o schimbare dramatică a lookului ei angelic, adoptând o tunsoare foarte scurtă, periuţă, şi vopsindu-şi părul într-o nuanţă murdară de blond.

Cei doi s-ar fi întâlnit la întrunirile Alcoolicilor Anonimi

Singura fiică a lui Michael Jackson şi-a sărbătorit vârsta de 18 ani împreună cu prietenii, postând pe Instagram şi un clip în care dansează şi cântă cu amicii ei, pe acordurile hitului What's Up, al trupei 4 Non Blondes.

„Mulţumesc tuturor pentru urările de «La mulţi ani»! Voi sunteţi lumea mea!“, este mesajul care însoţeşte clipul.

Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, Paris va primi o primă parte din moştenirea de 100 de milioane de dolari, care i se cuvine, după moartea tatălui ei.Recente pe Ok! Magazine

marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg
Eva Longoria (9) jpg