Partenerul de scenă al Stelei Popescu, actorul Alexandru Arşinel, în hohote de plâns la aflarea veştii

23 noiembrie, 2017
stela popescu si alexandru arsinel jpeg

Printre cei mai afectaţi de dispariţia timpurie a actriţei Stela Popescu este de departe fostul ei coleg de scenă, actorul Alexandru Arşinel (78). Vestea l-a cutremurat pe celebrul actor, lăsându-l fără grai şi-n hohote de plâns.

image

”Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian (n.r. jurnalist român). Vai de mine!”, a replicat Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

image

Amintim că Alexandru Arşinel şi Stela Popescu au jucat împreună în sute de emisiuni de divertisment la radio şi la toate posturile de televiziune, pe scenele din ţară şi din străinătate, dar şi-n nenumărate producţii cinematografice şi seriale TV.

image

”Relaţia” lor scenică era atât de credibilă, încât mulţi au crezut că cei doi mari actori ai României erau căsătoriţi în viaţa reală. “E firească tentaţia publicului sa tragă astfel de concluzii atunci când ai o parteneră atât de frumoasă şi talentată. Spun că e soţia ta sau alte gânduri năstruşnice. Avem o relaţie de camaraderie, strict profesională. Ea a fost casătorită cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osânza cuplului nostru pe scenă. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamnă minunată, care mi-a daruit doi copii”, spunea Arşinel despre partenera lui de scenă.

image

Aceeaşi dragoste i-o purta şi Stela Popescu marelui actor, declarând despre acesta că este cel mai bun prieten al ei: Evident că într-o colaborare cât o viaţă de om mai apar şi certuri şi tensiuni, dar momentele în care am râs împreună cu lacrimi sau în care ne-am sprijinit reciproc sunt infinit mai multe. In fond, asta inseamna prietenia", spunea Stela Popescu.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg