Partenerul de viaţă al Mirelei, prins în fapt cu o altă femeie? Ce dovezi are ispita Nicoleta despre această întâmplare?

12 aprilie, 2019
1 mirela tecar png png

În timp ce Mirela Baniaş susţine că povestea de dragoste pe care o trăieşte este una specială şi că, zilele trecute, chiar a ajuns în faţa notarului şi a spus ”Da”, ispita Nicoleta o contrazice.

Aceasta din urmă susţine că totul este o poveste inventată şi că Florin Tecar i-ar fi fost infidel Mirelei, lucru ştiut şi de aceasta. ”Ştiu că am zis că termin cu subiectul cu ”diva de la Dej”, dar n-am cum să mă abţin. N-ai cum să ai atâta tupeu! Îl prinzi pe bărbatul tău cu una, tot de acolo de la tine, una care are 50 şi ceva de ani, dar este o mare doamnă în Dej, căci are un lanţ de cofetării, e foarte cunoscută. Îl prinzi că se înfinge... îi prinzi, intră în şoc, ajung la spital. Ştie toată lumea, tot Dejul, tot Clujul, şi Bucureştiul acum. Ajunge şi-n ziar, apoi intervii cu nişte bani, se şterge articolul. Dar eu l-am văzut. Ştiu şi oamenii de la spital. Că şi eu tot de la cineva care a lucrat în seara aia în spital. Aşa că... cum poate să vă mintă pe faţă?”

În tot acest timp, însă, Mirela susţine că declaraţiile Nicoletei n-au niciun sâmbure de adevăr şi că soţul ei este un bărbat fidel. ”Îmi pare rău că Florin trebuie să treacă prin astfel de răutăţi şi bârfe tot din cauza mea. Păcat, căci Florin nu merită aşa ceva, nici poveşti de amantlâcuri în pădure, el fiind proprietar de două hoteluri, putea să facă chiar la el în hoteluri, nu cum zice lumea.”, a replicat Mirela despre presupusa infidelitate a soţului ei.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg