Pasionaţii de Fifa, biliard şi bowling se întâlnesc în Băneasa Shopping City. Începe competiţa Triathlon Arena

27 septembrie, 2019
1 incepe triathlon arena o competitie de fifa19 biliard si bowling in baneasa shopping city jpg jpeg

Profesioniştii şi amatorii pasionaţi de Fifa, biliard şi bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio, se întâlnesc pe 4 octombrie, începând cu ora 19:00, la Băneasa Shopping City, pentru o competiţie nemaivăzută. Concursul Triathlon Arena va avea loc la MaxFun.

Cele 3 jocuri – Fifa, biliard şi bowling – vor fi arbitrate de către Tudor Buţan - jucător profesionist FIFA, membru al echipei naţionale de FIFA – Fifa 20, Ovidiu Cristea – multiplu campion naţional şi vicecampion est-european - biliard şi Cătălin Gheorghe - multiplu campion naţional, actual campion european - bowling.

„Competiţia Triathlon Arena a ajuns la a doua ediţie organizată în Băneasa Shopping City şi a fost creată special pentru clienţii noştri pasionaţi de jocuri şi distracţie. Profesioniştii din domeniu, matinalii de la Virgin Radio şi premiile sunt doar câteva dintre punctele de atracţie ale serii. Suntem nerăbdători să înceapă competiţia şi să îi descoperim pe cei mai talentaţi jucători dintre toţi participanţii”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City

Ca şi în cadrul ediţiei anterioare, evenimentul va începe cu jocuri demonstrative susţinute de către Tudor Buţan, jucător profesionist de FIFA în echipa naţională a Federaţiei Române de Fotbal, Shurubel, Ionuţ Bodonea şi Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio.

Participanţii vor concura la toate cele 3 probe, mai multe detalii, consultarea regulamentului şi înscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro.

Câştigătorii vor fi aleşi  pe baza cumulării punctelor obţinute de fiecare participant în parte la cele 3 probe. Primii 8 clasaţi vor primi premii atrăgătoare, dar şi vouchere în locaţie, iar persoanele clasate pe următoarele locuri vor fi şi ele premiate cu câte o oră gratuită de biliard, bowling sau Xbox.

Ocupantul locului întâi va primi un Huawei P30 Pro şi o consolă Play Station 4, cel de pe locul doi un Huawei P30 şi un Smartwach Huawei GT, iar cel de-al treilea loc va fi recompensat cu o Dronă MJX BUGS 3 PRO şi un Smartwach Huawei GT. Pe lânga toate acestea, fiecare ocupant al podiumului va primi şi un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locaţia MaxFun Băneasa.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya