Patrick Duffy, Bobby Ewing din serialul Dallas, îndrăgostit nebunește de Linda Purl! Viața lui neștiută

26 august, 2024

Linda Purl și Patrick Duffy, cunoscut drept Bobby Ewing din serialul „Dallas”, au o relație din vara anului 2020.

Linda Purl și Patrick Duffy jpg

Patrick Duffy a fost căsătorit cu dansatoarea de balet Carlyn Rosser din 1974 până la moartea ei în 2017. După moartea lui Rosser, actorul din Dallas nu era sigur că va găsi din nou dragostea, până când a reluat legătura cu o prietenă veche. 

Linda Purl și Duffy au fost prieteni cu ani în urmă, dar ulterior au pierdut legătura. Cu toate acestea, pandemia COVID-19 i-a adus din nou împreună după un schimb emoționant de mesaje. „Mi-am încărcat mașina și am condus 20 de ore și am ajuns la ușa ei doar pentru a vedea dacă sentimentul era real”, a declarat Patrick Duffy pentru publicația People în noiembrie 2020. „Nu ne-am mai despărțit de atunci”. Actorul a spus că regretata sa soție ar fi vrut ca el să meargă mai departe și crede că relația sa cu Linda Purl este „în concordanță cu dorințele soției”. 

Prima dată s-au cunoscut în 2000

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Londra în 2000, când prietenul lor comun, actorul Richard Thomas, i-a prezentat în timp ce el și Duffy jucau în producția Art din West End. După prima lor interacțiune, s-au întâlnit din nou la o convenție media. Patrick Duffy stătea la masa de autografe Dallas, în timp ce Linda Purl se îndreptase să o vadă pe Linda Gray. „Într-un mod indirect, Linda Gray ne-a făcut cunoștință. Patrick și cu mine eram la una dintre aceste mari convenții pentru autografe și Linda Gray trebuia să fie acolo”, a explicat Purl pentru Senior Planet în mai 2023. „Făcusem un film împreună și o adoram, așa că am fugit la masa Dallas să o salut pe Linda, care nu era acolo. Dar Patrick era”.

Relația lor a început pe Zoom

Linda Purl și Patrick Duffy s-au îndrăgostit prin intermediul unui apel video. După ce au păstrat legătura prin mesaje frecvente, ulterior cuplul a trecut la apelurile Zoom, care durau între două și trei ore în fiecare seară. „Conversația a trecut de la conversație și distracție până când, după câteva luni, a trecut la un nivel mai profund”, a declarat Linda Purl pentru Senior Planet.

„Eram singur într-o casă mare înconjurată de hectare, fără nimeni altcineva în jur”, a adăugat Duffy. „Ea era izolată în casa ei din Colorado, doar cu câinele ei - așa că fiecare dintre noi a vrut să comunice cu cineva și lucrurile au continuat să se dezvolte.” Duffy îi citea poezii lui Purl la Zoom, iar într-o seară i-a mărturisit actriței dragostea sa în timp ce își luau rămas bun. El a explicat: „Într-o noapte, în timp ce ne despărțeam, i-am spus: «Somn ușor, te iubesc». Am apăsat pe butonul de oprire și am spus: „Dumnezeule. Am spus cuvântul cu L! (love= iubire)”.

Au o fabrică de pâine

Cuplul a colaborat pentru a crea propria lor companie producătoare de aluat, Duffy's Dough. La începutul relației lor, Patrick Duffy a făcut clătite cu aluat pentru Purl, folosind o rețetă veche de zeci de ani, iar ea a sădit ideea de a începe o afacere. „Acum nu credeam că voi începe vreodată o afacere, dar Linda este Linda și a luat-o și a fugit cu ea instantaneu”, a declarat Duffy pentru People în septembrie 2021. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg