Patrick Swayze, abandonat de soţie în mizerie înainte de moarte!

14 iunie, 2016
1 patrick si lisa wenn1018951 jpg jpeg

Noile dezvăluiri despre ultimele luni ale marelui actor i-au şocat pe fanii acestuia

Adevărul despre căsnicia lor pare a fi unul extrem de dureros...

Bolnav de cancer pancreatic, Patrick Swayze şi-a trăit ultimele luni într-o cruntă abandonare - susţine unul dintre prietenii apropiaţi ai actorului, care a rupt tăcerea pentru Radar Online. Acesta spune că ceea ce publicul credea că fusese o căsnicie fericită de 34 de ani cu Lisa Niemi a sfârşit prin a fi un coşmar pentru Patrick, lăsat să zacă în propriile fecale în perioada cât boala l-a răpus la pat... Sursa citată de Radar Online spune că un astfel de tablou trist ar fi fost descoperit nu o dată de celălalt îngrijitor al lui Patrick, fratele lui mai tânăr, Don Swayze. "Lisa era plecată cu orele, iar când venea Donnie îl găsea zăcând în fecale şi urină..."  Îngrozitor de slăbit, actorul ajunsese  prizonier în propria casă, fiindcă Lisa îl închidea în locuinţă, lăsându-l singur şi interzicându-i mamei lui să-l viziteze.

Mai mult, aceeaşi sursă susţine că în vreme ce-l lăsa pe Patrick într-o cruntă mizerie, Lisa şi-ar fi trăit viaţa din plin, având mai multe aventuri, atât cu bărbaţi, cât şi cu femei. "El a iubit-o din tot sufletul, dar relaţia lor se transformase într-un amestec de iubire şi ură. Lisa îl bătea pe Patrick atunci când acesta ajunsese neputincios. Nu îl lovea cu obiecte, îi dădea palme... Iar el, în suferinţă, lovea cu bastonul în pereţi şi în mobilă. Niciodată n-a dat în ea, oricât de supărat ar fi fost. Dar certurile lor violente durau de mai multă vreme. Au distrus camere de hotel, o maşină..."

Acestei surse i se aduagă şi prietena din copilărie a lui Patrick, Charlotte Stevens, care spune că l-a încurajat nu o dată pe actor să-şi părăsească soţia, după ce aflase de infidelităţile ei. Dar el ar fi refuzat fiindcă nu voia ca scandalul să ajungă în presă, ştiind că Niemi ar fi început să-l împroşte cu noroi...

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg