Patrick Swayze, îndrăgostit de Whoopi Goldberg? "Dacă nu aş fi fost căsătorit cu Lisa, m-aş fi însurat cu ea”

18 august, 2020
9 pat5 jpg jpeg

Ghost a fost filmat în 1990, dar rămâne unul dintre producţiile memorabile. A devenit atât de iubită de public în primul rând datorită distribuţiei grele, dar şi poveştii dintre Sam şi Molly, care a trecut dincolo de ecran. Cu toate astea, pe platouri, slăbiciunea lui Patrick Swayze nu a fost Demi Moore, aşa cum era de aşteptat.

În zilele noastre, este greu de grezut că alţi actori ar putea performa în aceste roluri. Patrick Swayze părea făcut pentru rolul Sam, Demi Moore a întruchipat-o perfect pe Molly, tânăra care îşi pierde marea dragoste, iar Whoopi Goldberg reuşea să îţi câştige imediat simpatia ca Oda Mae Brown.

În realitate, acest tablou ar fi putut arăta total diferit, asta dacă Patrick Swayze nu s-ar fi implicat.

11 pat2 jpg jpeg
stanga
dreapta
10 pat1 jpg jpeg
11 pat2 jpg jpeg
12 pat3 jpg jpeg
13 pat4 jpg jpeg
9 pat5 jpg jpeg
15 pat6 jpg jpeg
16 pat7 jpg jpeg

Într-un interviu, Whoopi Goldberg a dezvăluit ceva ce nu se ştia până acum. Ea a spus că Patrick ar fi refuzat să accepte oferta dacă ea nu ar fi făcut parte din distribuţie. S-a dovedit că Swayze a fost primul care s-a apropiat de producători şi a fost cucerit de personajul Sam.

Cu toate astea, celebrul actor nu s-a grăbit să spună da. În schimb, a întrebat dacă au discutat cu Whoopi Goldberg şi dacă ea a acceptat să întregească distribuţia. Starul a ţinut să precizeze că va semna contractul atunci când Whoopi va face parte din proiect. Şi acesta este unul dintre faptele puţin cunoscute din cariera acestei actriţe de excepţie.

 „Dacă nu o angajaţi, nu voi fi în acest film”, le-a spus Patrick în acea zi. Drept urmare, Whoopi Goldberg a obţinut rolul şi i s-a alăturat la filmări. Ba mai mult, prestaţia din Ghost i-a adus un Oscar. Whoopi Goldberg îi este şi astăzi recunoscătoare lui Patrick Swayze. Se spune că Patrick nutrea ceva sentimente pentru Whoopi şi acesta a fost modul în care a ales să îi fie aproape.

Pe platouri atmosfera a fost una prietenoasă.  Patrick era sufletul petrecerilor, aşa că relaţia dintre ei a devenit tot mai apropiată. Regretatul actor nu o cunoscuse pe Whoopi înainte de începerea filmărilor, dar au devenit prieteni chiar de la prima întâlnire.

Potrivit biografiei lui Patrick Swayze: One Last Dance, actorul spunea că, dacă nu ar fi căsătorit cu Lisa, s-ar fi însurat cu Whoopi”.

15 pat6 jpg jpeg

Actriţa ciocolatie îl iubea, de asemenea, şi vedea în el un prieten drag. Whoopi i-a atribuit adesea nominalizarea sa la Oscar şi a recunoscut că a câştigat datorită efortului lui.

Goldberg a fost absolut devastată când a aflat de diagnosticul de cancer pancreatic pe care Swayze  îl primisese. Când a vorbit despre asta în The View, Whoopi s-a referit la Patrick ca „la un bărbat pe care îl ador” şi „un prieten”.

Din păcate, Patrick Swayze a murit în 2009, după ce a pierdut bătălia cu cancerul pancreatic, dar va rămâne întotdeauna în memoria fanilor, deoarece a fost unul dintre cei mai talentaţi actori. Fără îndoială că Whoopi îi duce dorul şi astăzi.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg