Patrick Swayze, îndrăgostit de Whoopi Goldberg? "Dacă nu aş fi fost căsătorit cu Lisa, m-aş fi însurat cu ea”

18 august, 2020
9 pat5 jpg jpeg

Ghost a fost filmat în 1990, dar rămâne unul dintre producţiile memorabile. A devenit atât de iubită de public în primul rând datorită distribuţiei grele, dar şi poveştii dintre Sam şi Molly, care a trecut dincolo de ecran. Cu toate astea, pe platouri, slăbiciunea lui Patrick Swayze nu a fost Demi Moore, aşa cum era de aşteptat.

În zilele noastre, este greu de grezut că alţi actori ar putea performa în aceste roluri. Patrick Swayze părea făcut pentru rolul Sam, Demi Moore a întruchipat-o perfect pe Molly, tânăra care îşi pierde marea dragoste, iar Whoopi Goldberg reuşea să îţi câştige imediat simpatia ca Oda Mae Brown.

În realitate, acest tablou ar fi putut arăta total diferit, asta dacă Patrick Swayze nu s-ar fi implicat.

11 pat2 jpg jpeg

Într-un interviu, Whoopi Goldberg a dezvăluit ceva ce nu se ştia până acum. Ea a spus că Patrick ar fi refuzat să accepte oferta dacă ea nu ar fi făcut parte din distribuţie. S-a dovedit că Swayze a fost primul care s-a apropiat de producători şi a fost cucerit de personajul Sam.

Cu toate astea, celebrul actor nu s-a grăbit să spună da. În schimb, a întrebat dacă au discutat cu Whoopi Goldberg şi dacă ea a acceptat să întregească distribuţia. Starul a ţinut să precizeze că va semna contractul atunci când Whoopi va face parte din proiect. Şi acesta este unul dintre faptele puţin cunoscute din cariera acestei actriţe de excepţie.

 „Dacă nu o angajaţi, nu voi fi în acest film”, le-a spus Patrick în acea zi. Drept urmare, Whoopi Goldberg a obţinut rolul şi i s-a alăturat la filmări. Ba mai mult, prestaţia din Ghost i-a adus un Oscar. Whoopi Goldberg îi este şi astăzi recunoscătoare lui Patrick Swayze. Se spune că Patrick nutrea ceva sentimente pentru Whoopi şi acesta a fost modul în care a ales să îi fie aproape.

Pe platouri atmosfera a fost una prietenoasă.  Patrick era sufletul petrecerilor, aşa că relaţia dintre ei a devenit tot mai apropiată. Regretatul actor nu o cunoscuse pe Whoopi înainte de începerea filmărilor, dar au devenit prieteni chiar de la prima întâlnire.

Potrivit biografiei lui Patrick Swayze: One Last Dance, actorul spunea că, dacă nu ar fi căsătorit cu Lisa, s-ar fi însurat cu Whoopi”.

15 pat6 jpg jpeg

Actriţa ciocolatie îl iubea, de asemenea, şi vedea în el un prieten drag. Whoopi i-a atribuit adesea nominalizarea sa la Oscar şi a recunoscut că a câştigat datorită efortului lui.

Goldberg a fost absolut devastată când a aflat de diagnosticul de cancer pancreatic pe care Swayze  îl primisese. Când a vorbit despre asta în The View, Whoopi s-a referit la Patrick ca „la un bărbat pe care îl ador” şi „un prieten”.

Din păcate, Patrick Swayze a murit în 2009, după ce a pierdut bătălia cu cancerul pancreatic, dar va rămâne întotdeauna în memoria fanilor, deoarece a fost unul dintre cei mai talentaţi actori. Fără îndoială că Whoopi îi duce dorul şi astăzi.Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg