Patru generaţii ale familiei regale britanice şi trei viitori regi. Prinţul George (6) şi Regina (93) au făcut împreună budinca de Crăciun

22 decembrie, 2019
1 the one jpg jpeg

Sub atenta supraveghere a străbunicii lui şi cu ajutorul bunicului Charles şi al tatălui William, simpaticul George a amestecat cu putere în compoziţia delicioasă din bol, în timp ce era fotografiat. După ce întregul amestec a fost bine omogenizat, toţi membrii familiei regale au aruncat în el câte o monedă cu chipul Reginei, pentru a respecta tradiţia de fiecare an.

Spre mirarea tatălui său, George a reuşit să-şi îndeplinească misiunea fără să-şi murdărească deloc cămaşa, cu toate că n-a purtat şorţ în timp ce-a amestecat cu o lingură de lemn compoziţia. Regina şi cei trei viitori regi au făcut budincile în Camera Muzicii a Palatului Buckingham, unde a fost botezat Prinţul William.

the one and only jpg jpeg

Întreaga şedinţă gastronomică a fost filmată înainte ca Ducele de Edinburgh să fie internat de urgenţă la spitalul Regele Edward al VII-lea în cursul zilei de vineri şi va fi transmisă într-una din zilele săptămânii viitoare, odată cu mesajul familiei regale de Crăciun.

Regina a purtat, cu această ocazie, o rochie creată de designerul Angela Kelly, iar fiul Majestăţii Sale, Prinţul Charles, a optat pentru o cămaşă semnată de designerul britanic Rachel Riley.

Budincile vor fi oferite anul viitor în cadrul campaniei Legiunii Regale Britanice de a combate singurătatea în rândul veteranilor din armată. Vor fi servite 99 de budinci pentru a marca o tradiţie de 99 de ani.

Ducii de Cambridge şi copiii lor, în drum spre Palat

onlyyy jpg jpeg

Vacanţa de Crăciun a Reginei n-a început prea bine, având în vedere că soţul Majestăţii Sale se află încă în spital, dar situaţia se poate îmbănătăţi pe parcursul săptămânii viitoare, când e de aştaptat ca Ducele să fie externat şi să o însoţească pe Elisabeta a II-a în îndatoririle regale.

Ajunsă ieri la Sandringham direct din Londra, Regina obişnuia să viziteze grajdurile regale. Toată lumea aştepta cu nerăbdare vizita Majestăţii Sale, însă ea nu s-a mai ţinut. O altă tradiţie care n-a mai fost respectată este şedinţa foto care ar fi trebuit să fie realizată ieri. Sărbătorile din acest an sunt umbrite, din păcate, de problemele de sănătate pe care le are soţul Reginei.

fratii jpg jpeg

Phillip (98) a fost transportat cu elicopterul la spital în dimineaţa zilei de vineri, pentru “monitorizarea stării sale de sănătate şi pentru a i se administra tratamentul corespunzător”. Internarea acestuia a avut loc după o lună de probleme de sănătate şi chiar şi o căzătură.

Este de aşteptat ca Ducele să mai rămână câteva zile în spital, după care să poată petrece Ajunul Crăciunului cu familia sa la Sandringham.    

truly only jpg jpeg

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg