Patru generații laolaltă! Anca Țurcașiu, fericită la botezul nepoatei sale

2 septembrie, 2024

Bucurie mare weekendul trecut în familia artistei. Fiul ei și soția acestuia și-au creștinat fetița.

4 generații: Anca Țurcașiu cu tatăl, fiul și nepoata ei. FOTO: Instagram
4 generații: Anca Țurcașiu cu tatăl, fiul și nepoata ei. FOTO: Instagram

Pentru Anca Țurcașiu a fost un weekend plin. Sâmbătă, fiul său, Radu Georgescu, și-a botezat fetița, un eveniment de familie care a reunit părinți și bunici la un loc. „Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Anca Țurcașiu în ziua botezului nepoțelei sale.  

La slujba de la o biserică a venit inclusiv tatăl cântăreței, care se ține bine la cei 87 de ani ai săi și care trăiește din plin emoția de-a fi străbunic! De altfel, Anca Țurcașiu a fost fericită că poate surprinde într-o singură fotografie actualul tablou de familie: „Patru generații laolaltă! Micuța Zoe, 2 luni, Radu, 25 ani, Anca 54 de ani și Cornel 87 de ani. Ce frumos este să fim împreună! Life is so beautiful!”, a notat artista în dreptul memorabilului cadru.

Micuța, care a primit numele Zoe, a făcut-o pe Anca Țurcașiu să fie cea mai fericită bunică - oricum, o bunică foarte tânără și sexy! Artista a ales, și de această dată, o ținută flatantă pentru silueta ei, o rochie mini roșie, cu mânecă lungă și un volan drept accent romantic, pe care a accesorizat-o cu sandale aurii.

Nora sa, care pare să-și fi revenit rapid după sarcină, a ales o bluză albă mixată cu o fustă plisată multicoloră, foarte în trend.

După petrecere, artista care tocmai ce a prezentat Festivalul de la Mamaia împreună cu colegul său de breaslă, Aurelian Temișan, a devenit nostalgică și a făcut câteva comparații între Radu, fiul său, de pe vremea când acesta era mic, și nepoțica sa, Zoe. „Ieri și azi…Radu, de la bebeluș, la tătic de Zoe…Viața merge înainte…Sunt extrem de fericită că las în urma mea Viață! Mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!”, a ținut să precizeze vedeta pe care o puteți urmări la Antena 1 în reality show-ul „America Express”.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg