Paul McCartney dă de pământ cu Rolling Stones: ”O trupă care cântă cover-uri”

13 octombrie, 2021
1 fotojet 1 jpg jpeg

Paul McCartney revine cu acuzaţii usturătoare pentru colegii de breaslă din trupa Rolling Stones.

Într-un nou interviu acordat The New Yorker, Paul McCartney spune că cei de la Rolling Stones sunt doar o trupă de cover-uri blues, pe lângă The Beatles.

Artistul ajuns la 79 de ani consideră că istoria în muzică a fost scrisă de trupa din care el a făcut parte. Comentariile vin la un an şi jumătate după ce acelaşi Paul McCartney i-a spus lui Howard Stern că The Beatles a fost în mod cert o formaţie net superioară Rolling Stones.

În interviul din 14 aprilie 2020, McCartney spunea că rivalii erau ancoraţi în blues, comparativ cu The Beatles, care au abordat mai multe genuri. ”Sunt multe diferenţe între cele două trupe şi vreau să înţelegi, cei de la Beatles au fost mai buni”, spunea atunci.

La puţin timp după acel interviu, Mick Jagger a atins şi el subiectul, spunând mult mai elegant că McCartney e un drăguţ şi că în mod cert între cele două trupe iconice nu există o competiţie.

În discuţia recentă pe care a avut-o cu The New Yorker, Paul McCartney a explicat că deşi Mick se lăuda cu rezistenţa lor în turnee, The Rolling Stones obosiseră deja înainte de 1966. Fostul Beatles susţine că muzica e altceva, nu doar participarea la concerte şi tineri care să ţipe la tine. În mod clar, părerea lui este fermă în ceea ce priveşte rivalitatea celor două trupe care au scris istorie, în egală măsură.

Asta în condiţiile în care The Stones se află şi la ora actuală în turneu, iar The Beatles s-a destrămat în 1970, şi orice speranţă a unei reuniuni a fost zdrobită când Lennon a fost asasinat de către Mark David Chapman în 1980.

Totuşi, o reuniune virtuală a avut loc în 1995, odată cu lansarea a două înregistrări ale lui Lennon, la care şi-au adus contribuţia şi ceilalţi 3 membri Beatles. Au rezultat piesele "Free as a Bird" şi Real Love". Au mai fost lansate, de asemenea, 3 albume ce conţineau material nelansat anterior, precum şi un documentar, proiect cunoscut sub numele The Beatles Anthology.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg