Paul McCartney îl acuză pe John Lennon că a distrus trupa Beatles

11 octombrie, 2021
4 beat2 jpg jpeg

Paul McCartney a făcut mărturisiri despre destrămarea trupei Beatles şi nu s-a ferit să îl acuze pe John Lennon 

Compozitorul de origine engleză a fost prezent în emisiunea „This Cultural Life” de la BBC Radio şi a vorbit cu bucurie despre ultimele zile ale trupei care a schimbat lumea.

"Aceasta a fost formaţia mea, aceasta a fost viaţa mea. Aşa că am vrut să continue", a spus artistul din Beatles în interviul cu gazda John Wilson . "Nu mi-am dorit despărţirea. Acesta a fost Johnny al nostru".

Chiar dacă mulţi îl vedeau drept adevăratul responsabil pentru despărţirea trupei din 1970, McCartney nu este pe cale să îşi asume nicio vină pentru aceasta, indiferent de decizia sa de cânta singur.

„Nu sunt persoana care a instigat la despărţire. Oh, nu, nu. John a intrat într-o cameră într-o zi şi a spus:„ Plec din The Beatles”.  McCartney a continuat cu sinceritate, spunând că Lennon a descris decizia sa de a pleca drept „palpitantă” şi că întreaga experienţă a fost „ca un divorţ”.

Starul, în vârstă de 79 de ani, a vorbit şi despre cum trupei nu i s-a permis să vorbească despre inevitabila despărţire decât la sfârşit, determinându-i să se „prefacă” luni întregi. "A trebuit să ne prefacem ... A fost ciudat, pentru că ştiam cu toţii că era sfârşitul Beatles-ului. Dar nu ne-am putut îndepărta ".

„Ideea a fost că John îşi făcea o viaţă nouă cu Yoko ”, a explicat cântăreţul, referitor la zvonurile că relaţia colegului său de trupă are legătură cu sfârşitul formaţiei. „John a vrut întotdeauna să se despartă de societate pentru că, ştii, a fost crescut de mătuşa sa, Mimi, care era destul de represivă, aşa că a căutat mereu să se elibereze”.

Acest interviu vine cu puţin timp înaintea premierei documentarului The Beatles: Get Back, regizat de Peter Jackson.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg