Paul McCartney îl acuză pe John Lennon că a distrus trupa Beatles

11 octombrie, 2021
4 beat2 jpg jpeg

Paul McCartney a făcut mărturisiri despre destrămarea trupei Beatles şi nu s-a ferit să îl acuze pe John Lennon 

Compozitorul de origine engleză a fost prezent în emisiunea „This Cultural Life” de la BBC Radio şi a vorbit cu bucurie despre ultimele zile ale trupei care a schimbat lumea.

"Aceasta a fost formaţia mea, aceasta a fost viaţa mea. Aşa că am vrut să continue", a spus artistul din Beatles în interviul cu gazda John Wilson . "Nu mi-am dorit despărţirea. Acesta a fost Johnny al nostru".

Chiar dacă mulţi îl vedeau drept adevăratul responsabil pentru despărţirea trupei din 1970, McCartney nu este pe cale să îşi asume nicio vină pentru aceasta, indiferent de decizia sa de cânta singur.

„Nu sunt persoana care a instigat la despărţire. Oh, nu, nu. John a intrat într-o cameră într-o zi şi a spus:„ Plec din The Beatles”.  McCartney a continuat cu sinceritate, spunând că Lennon a descris decizia sa de a pleca drept „palpitantă” şi că întreaga experienţă a fost „ca un divorţ”.

Starul, în vârstă de 79 de ani, a vorbit şi despre cum trupei nu i s-a permis să vorbească despre inevitabila despărţire decât la sfârşit, determinându-i să se „prefacă” luni întregi. "A trebuit să ne prefacem ... A fost ciudat, pentru că ştiam cu toţii că era sfârşitul Beatles-ului. Dar nu ne-am putut îndepărta ".

„Ideea a fost că John îşi făcea o viaţă nouă cu Yoko ”, a explicat cântăreţul, referitor la zvonurile că relaţia colegului său de trupă are legătură cu sfârşitul formaţiei. „John a vrut întotdeauna să se despartă de societate pentru că, ştii, a fost crescut de mătuşa sa, Mimi, care era destul de represivă, aşa că a căutat mereu să se elibereze”.

Acest interviu vine cu puţin timp înaintea premierei documentarului The Beatles: Get Back, regizat de Peter Jackson.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg