Paul McCartney, prea puţin celebru pentru petrecerea lui Tyga?

17 februarie, 2016
paul mccartney and wife nancy hepta 2239864 jpg jpeg

Paul şi grupul lui VIP, la intrarea în club

Legat de această ştire, avem o nedumerire. În primul rând, ce-a fost în capul lui Paul McCartney când a vrut să participle la petrecerea organizată de acest nimeni în muzică. A se citi Tyga. Un fel de rapper, faimos că se iubeşte cu mezina cea super operată a familiei Kardashian, Kylie Jenner, al cărui ultim album a reuşit să vândă doar 2.200 de copii. Şi cu asta am spus cam cât este de relevant Tyga în industrie.

E drept că nu acest rapper este cel care i-a interzis lui Paul accesul în club, ci un bodyguard care nu l-a recunoscut, dar băgăm mâna-n foc că nici Tyga nu ştie cu ce se mănâncă Beatles, în general.

Ei bine, luni noapte, Sir Paul, în vârstă de 73 de ani, şi soţia lui, Nancy Shevell, au fost întorşi de două ori de la intrarea în clubul Argyle din Hollywood, acolo unde avea loc petrecerea lui Tyga de după Premiile Grammy.

O situaţie care pe Paul mai mult l-a amuzat, căci acesta a întrebat, în glumă, după ce i s-a închis uşa în nas: „Cât de celebri trebuie să fim? Băieţi, trebuie să mai scoatem un hit!“. Paul a mai fost însoţit şi de cântăreţul Beck, toboşarul de la Foo Fighters, Taylor Hawkins, şi actorul Woody Harrelson.

Bodyguardul n-a recunoscut, însă, pe niciunul dintre aceştia. Cu toate acestea, un responsabil al clubului Argyle a declarat pentru DailyMail.com că McCartney voia de fapt să ajungă la altă petrecere, cea a cântăreţului britanic Mark Ronson, care avea loc într-un club din apropiere.

Tyga s-a apărat, la rândul lui, pe Twitter, susţinând că el doar a cântat acolo şi nu are legătură cu cine intră în club.

image