Paul McCartney s-a logodit!

7 mai, 2011

Legendarul cântăreţ britanic nu se dezminte: îşi încearcă norocul alături de iubita sa de patru ani, pe care a cerut-o în căsătorie, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat cu fosta sa soţie. Paul McCartney (68) şi Nancy Shevell s-au logodit

Legendarul cântăreţ britanic nu se dezminte: îşi încearcă norocul alături de iubita sa de patru ani, pe care a cerut-o în căsătorie, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat cu fosta sa soţie.

Paul McCartney (68) şi Nancy Shevell s-au logodit, susţine revista „People”. „Nancy şi Paul se căsătoresc. El a cumpărat deja inelul de logodnă şi se apucă amândoi să facă pregătiri de nuntă”, a declarat o sursă pentru publicaţia sus menţionată. Fostul membru al trupei The Beatles a început să-i facă curte lui Shevell încă din vara anului 2007 şi, în ciuda diferenţei de 17 ani dintre ei, se pare că cei doi se înţeleg de minune. Cel puţin aşa susţin apropiaţii cuplului. „Există o chimie incredibilă între ei! Şi se şi aseamănă: sunt amândoi de treabă, relaxaţi şi optimişti”, a ţinut să adauge prietenul viitoarei soţii a lui McCartney.

Mariajul artistului cu Heather Mills, din 2002, s-a terminat într-un divorţ murdar, care nu i-a diminuat, însă, acestuia dorinţa de a-şi căuta perechea potrivită şi de a-şi uni destinul alături de ea. Să sperăm că a găsit-o în persoana lui Nancy Shevell!