Paula Iacob a murit

7 octombrie, 2015
Paula Iacob jpeg
image

După o lungă suferinţă, avocata s-a stins din viaţă aseară, în propria reşedinţă. Avea 83 de ani.

Paula Iacob suferise în urmă cu o lună un accident vascular cerebral, în urma căruia n-a mai putut să vorbească. Atunci, avocata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii de acolo au ţinut-o sub supraveghere la terapie intensivă. Paula Iacob a fost apoi mutată la Spitalul Bagdasar, iar ieri a fost externată. Din păcate, pe seară, s-a stins din viaţă în prezenţa familiei. Ea va fi înmormântată mâine, la Cimitirul Bellu.

La finalul anului 2014, a suferit un accident, după ce a căzut pe stradă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, ea a fost suferit o fractură de şold şi a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale, ea recuperându-se, în vara lui 2015, într-o clinică din România.

Anul acesta a mai încasat un şoc, atunci când a aflat că prietena sa, Christine Valmy, a încetat din viaţă, pe 18 ianuarie.

image

Paula Iacob a devenit celebră în România după Revoluţie când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu, iar ulterior, o cunoscută activistă pentru drepturile animalelor. L-a scăpat de la moarte pe maidanezul Bosquito, s-a luptat pentru eliberarea profesorului "de sex" de la Liceul Jean Monnet, a fost avocata lui Gigi Becali şi a colaborat cu Securitatea sub pseudonimele Gabriela (1952-1954) şi Ioana (1970-1974).Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg