Paula Patton divorţează legal de Robin Thicke, la 7 luni de la separare

9 octombrie, 2014

Cu toate că artistul care a decăzut la fel de repedecum a cunoscut faima pentru controversatul hit “Burred Lines” a încercat s-o recucerească disperat pe soţia sa, dragostea sa din liceu refuză să mai fie cu el.

Cu toate că artistul care a decăzut la fel de repedecum a cunoscut faima pentru controversatul hit “Burred Lines” a încercat s-o recucerească disperat pe soţia sa, dragostea sa din liceu refuză să mai fie cu el. Paula a depus actele de divorţ, după cum confirmă purtătorul ei de cuvânt, citând clasicele “diferenţe ireconciliabile”.

Vedeta de 37 de ani formează un cuplu cu Paula de când aveau 16 ani şi s-au căsătorit în 2005. Iar în 2010, au primit pe lume primul lor copil, Julian. Însă odată cu faima subită datorată sexualului cântec în colaborare cu Pharrell, “Blurred Lines”, artistul a fost în nenumărate rânduri surprins flirtând cu femei ori abuzând de droguri şi alcool. Toate aceste probleme au clătinat mariajul lor şi oricâte declaraţii publice ar fi făcut Robin Thicke, Paula a decis să se despartă legal de acesta.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg