Pax, fiul adoptiv al Angelinei Jolie, a împlinit 14 ani. Iată-i evoluţia!

29 noiembrie, 2017
pax jpeg

În 2002, Angie l-a adoptat pe Maddox, fiul ei cel mare, din dorinţa de a-l salva dintr-un orfelinat sărac din Cambodgia. Câţiva ani mai târziu, actriţa a luat-o în grijă şi pe Zahara Marley, dintr-o casă de copii din Ethiopia. Decizia ei de  a adopta a fost pe atunci destul de criticată, mai ales că s-a lovit de legi nepuse la punct, dar şi de imaginea pe care şi-o crease în presă din cauza mariajului scandalos cu Billy Bob Thornton, şi apoi de amantlâcul cu Brad Pitt. Totuşi, în 2007, Angie s-a luptat din nou cu sistemul pentru a-l putea avea în familia ei pe Pax Thien, un băieţel de doar trei ani, ţinut până atunci într-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam.

Octombrie 2008. Shiloh, Zahara şi Pax (5 ani), alături de mama lor, Angelina Jolie

Şi a reuşit! Pe 15 martie 2007, Pax era, oficial, cel de-al treilea copil adoptat de Angelina Jolie. El se născuse pe 23 noiembrie 2003, în Ho Şi Min, un orăşel din Vietnam, ca Pham Quang Sang, însă odată adoptat a căpătat numele de Pax Jolie-Pitt, care se traduce cu ”cer senin”. De atunci, Pax, ca ceilalţi fraţi ai lui adoptaţi, s-a simţit iubit şi ocrotit de părinţii lui celebri, deşi i-a fost destul de greu să adapteze vieţii în lumina reflectoarelor. De altfel, în multe dintre fotografiile din trecut, Pax se fereşte de paparazzi şi se observă cum nu se simţea în largul lui în compania presei şi camerelor de filmat.

2008. Pax alături de tatăl său adoptiv, Brad Pitt

Totuşi, astăzi, cei 14 ani îl găsesc destul de împăcat cu faima părinţilor lui adoptivi, ba mai mult – pare dornic să capete chiar pentru el un capital de imagine, lucrând alături de mama sa la diferite proiecte cinematografice. Tânărul Pax a dat voce personajului ”Yoo” din filmul ”Kung Fu Panda 3” (2016), a lucrat pe platourile de filmare ale filmului ”Maleficient” (2014) şi s-a împlicat în producerea peliculei „They first killed my father” (2017), asemenea fratelui său Maddox.

Decembrie 2014. Brad Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt (11 ani), Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt, Jane Pitt şi William Pitt

Mai mult de atât, în lunile ce-au urmat după despărţirea părinţilor lui adoptivi, Pax a secundat-o pe Angelina, pe covorul roşu, la evenimente oficiale de la Hollywood, la premiere de film sau conferinţe.

Pax (14, dreapta), alături de Maddox şi Angelina Jolie la premiera filmului ”They First Killed My Father”, 2017

S-ar zice, aşadar, că e destul de interesat să le calce pe urme părinţilor lui, lucrând în industria cinematografică, deşi partea din spatele camerelor de filmat i se pare mai ofertantă.

2006 - 2017

foto: arhivă, getty, imdbRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg