Pax Jolie-Pitt, văzut pentru prima dată după ce s-a aflat că Brad Pitt l-ar fi strâns de gât în avion

11 octombrie, 2022

Fiul adoptat al Angelinei, care l-a scos din minți pe Brad, a fost văzut pentru prima dată după reizbucnirea scandalului în presă.

Pax Jolie Pitt   Profimedia jpg

Părea că ecourile motivelor care au dus la divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie s-au estompat, însă de când s-au desecretizat anumite depoziții din cadrul procesului de divorț, multe lucruri scandaloase au ieșit la iveală.

Pe lângă problemele cu băutura, despre care însuși Brad Pitt a vorbit, la un moment dat, că au dus la destrămarea căsniciei sale, am aflat și cum starul atât de adulat al Hollywoodului s-a comportat monstruos atât cu soția sa - la rândul ei, una dintre cele mai iubite actrițe ale lumii - și de copiii săi biologici și adoptivi.

Dintre minori, Pax Jolie-Pitt, cel mai mare copil al Angelinei, a sărit să-și apere mama în fața furiei tatălui său adoptiv, moment în care a trăit cele mai traumaizante clipe din viața lui: a fost, practic, strâns de gât în avion de un Brad Pitt furios și amețit de alcool.

În toiul iureșului mediatic retrezit în jurul destrămării familiei lor, Pax Jolie-Pitt a fost văzut pentru prima dată de la dezvăluirea acelor tulburătoare detalii. El a ieșit sâmbătă să își plimbe câinele prin cartierul Los Feliz din Los Angeles. Paparazzi l-au surprins pe Pax îmbrăcat casual cu o cămașă gri cu mânecă scurtă și o pereche de blugi negri. Adolescentul purta ochelari de soare negri de aviator, adidași albi și căști AirPods în urechi şi fuma. El a trecut indiferent pe lângă fotografii pentru care este o "pradă de aur" zilele acestea, când mama sa, Angelina, continuă să ducă un război acerb împotriva fostului ei soț, cu acuzații șocante de abuz - pe care acesta le-a negat.

De altfel, și reprezentantul lui Brad a ținut să combată acuzațiile actriței într-o declarație pentru CNN. "(Povestea lui Jolie) continuă să evolueze de fiecare dată când o spune, cu noi afirmații nefondate. Brad și-a acceptat responsabilitatea pentru ceea ce a făcut, dar nu o va face pentru lucruri pe care nu le-a făcut. Aceste noi acuzații sunt complet neadevărate", a spus reprezentantul.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Angelina Jolie timp de doi ani, înainte ca actrița din "Girl, Interrupted" să ceară divorțul la câteva zile după presupusul incident din avion. În procesul de partaj se dispută și celebrul Chateau Miraval, podgoria din sudul Franței pe care Jolie a vândut-o unui afacerist miliardar rus, deși avea o interdicție contractuală de a o înstrăina unei terțe părți.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg