Pax Jolie-Pitt, văzut pentru prima dată după ce s-a aflat că Brad Pitt l-ar fi strâns de gât în avion

11 octombrie, 2022

Fiul adoptat al Angelinei, care l-a scos din minți pe Brad, a fost văzut pentru prima dată după reizbucnirea scandalului în presă.

Pax Jolie Pitt   Profimedia jpg

Părea că ecourile motivelor care au dus la divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie s-au estompat, însă de când s-au desecretizat anumite depoziții din cadrul procesului de divorț, multe lucruri scandaloase au ieșit la iveală.

Pe lângă problemele cu băutura, despre care însuși Brad Pitt a vorbit, la un moment dat, că au dus la destrămarea căsniciei sale, am aflat și cum starul atât de adulat al Hollywoodului s-a comportat monstruos atât cu soția sa - la rândul ei, una dintre cele mai iubite actrițe ale lumii - și de copiii săi biologici și adoptivi.

Dintre minori, Pax Jolie-Pitt, cel mai mare copil al Angelinei, a sărit să-și apere mama în fața furiei tatălui său adoptiv, moment în care a trăit cele mai traumaizante clipe din viața lui: a fost, practic, strâns de gât în avion de un Brad Pitt furios și amețit de alcool.

În toiul iureșului mediatic retrezit în jurul destrămării familiei lor, Pax Jolie-Pitt a fost văzut pentru prima dată de la dezvăluirea acelor tulburătoare detalii. El a ieșit sâmbătă să își plimbe câinele prin cartierul Los Feliz din Los Angeles. Paparazzi l-au surprins pe Pax îmbrăcat casual cu o cămașă gri cu mânecă scurtă și o pereche de blugi negri. Adolescentul purta ochelari de soare negri de aviator, adidași albi și căști AirPods în urechi şi fuma. El a trecut indiferent pe lângă fotografii pentru care este o "pradă de aur" zilele acestea, când mama sa, Angelina, continuă să ducă un război acerb împotriva fostului ei soț, cu acuzații șocante de abuz - pe care acesta le-a negat.

De altfel, și reprezentantul lui Brad a ținut să combată acuzațiile actriței într-o declarație pentru CNN. "(Povestea lui Jolie) continuă să evolueze de fiecare dată când o spune, cu noi afirmații nefondate. Brad și-a acceptat responsabilitatea pentru ceea ce a făcut, dar nu o va face pentru lucruri pe care nu le-a făcut. Aceste noi acuzații sunt complet neadevărate", a spus reprezentantul.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Angelina Jolie timp de doi ani, înainte ca actrița din "Girl, Interrupted" să ceară divorțul la câteva zile după presupusul incident din avion. În procesul de partaj se dispută și celebrul Chateau Miraval, podgoria din sudul Franței pe care Jolie a vândut-o unui afacerist miliardar rus, deși avea o interdicție contractuală de a o înstrăina unei terțe părți.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg