Pe ce se ”ceartă” Ryan Reynolds şi Blake Lively?

22 aprilie, 2015

Blake Lively şi Ryan Reynolds i-au urat bun venit pe lume primului lor copil în decembrie anul trecut. La cinci luni de la fericitul eveniment, cei doi vorbesc despre cât de fericiţi sunt cu naşterea micuţei James, şi dezvăluie totodată

Blake Lively şi Ryan Reynolds i-au urat bun venit pe lume primului lor copil în decembrie anul trecut. La cinci luni de la fericitul eveniment, cei doi vorbesc despre cât de fericiţi sunt cu naşterea micuţei James, şi dezvăluie totodată cine se ocupă mai îndeaproape de micuţă.

Blake Lively a fost invitată zilele trecute în emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show. Actriţa care promovează în această perioadă pelicula Age of Adaline a vorbit despre cum s-a schimbat viaţa ei acum, la cinci luni după naştere micuţei James, dar şi cum reuşeşte să facă faţă în paralel profesiei sale.

Întrebată fiind despre cum este Ryan Reynolds ca tată, actriţa a dezvăluit că e un tată minunat, însă care nu prea se implică în schimbatul scutecelor sau hrănitul ei peste noapte. ”Este patetic! (râde) Eu fac totul, el nu face nimic!”, a spus joviala actriţă.

Blake a recunoscut că ea este cea care ocupă îndeaproape de fetiţă şi că nu a simţit nevoia să apeleze la un ajutor specializat până acum. Actriţa îşi veghează fiica noaptea şi tot ea este cea care schimbă scutecele.

Actriţa a mai dezvăluit că între ea şi soţul său este deja o competiţie, cei doi încercând s-o înveţe pe micuţa James să spună ”mama” şi ”tata”. Însă până la acel moment, actriţa şi soţul ei se gândesc cum să-i amenajeze dormitorul fetiţei lor, căci micuţa James nu are unul încă.

”Camera ei nu are nicio fereastră. Nu putem avea un copil, o fată, care să vină cu un băiat în dormitorul ei şi să facă lucruri îngrozitoare. Ne trebuie o fereastră de ”castitate”. Este noua metodă de contracepţie.”, a glumit frumoasa actriţă gândindu-se la cât de repede trece timpul şi cât de mult creşte micuţa James pe zi ce trece.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate