Neveste răzbunătoare! Pe modelul lui Johhny Depp, Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie pentru "rele intenţii”

8 iunie, 2022

Totul porneşte de la podgoria pe care o aveau împreună în sudul Franţei şi decizia fostei lui soţii de a-şi vinde partea către un oligarh rus.

neveste razbunatoare angelina jolie amber heard jpg

Convins că Angelina l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice”, Brad reacţionează şi o cheamă din nou în instanţă. Şi nu că nu s-ar mai fi războit prin tribunale, dar probabil că victoria recentă a lui Johnny Depp în faţa lui Amber Heard îi dă speranţe lui Pitt că va avea şi el câştig de cauză.

Speţa e simplă şi veche: bătălia pentru acţiunile din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, în care Angelina Jolie şi Brad Pitt au intrat în 2008, când totul era bine şi frumos între ei. Ba chiar, Chateau Miraval a fost şi decorul în care cei doi s-au căsătorit, în 2014. Coincidenţa face ca şi Johnny Depp să aibă, tot prin sudul Franţei, o vilă cu podgorie...

Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (9) jpg

Cert e că Brad Pitt, sub influenţa rezultatatului procesului amicului său de breaslă, care a demonstrat relele intenţii ale fostei soţii, vrea să demonstreze la rândul său că şi fosta lui soţie a fost răzbunătoare atunci când, după divorţ, „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” vânzându-şi acţiunile unui terţ cu influenţă toxică. Cu atât mai mult cu cât ei şi-ar fi promis unul altuia să nu-şi vândă niciodată acţiunile deţinute în afacerile de familie fără consimţământul celuilalt, iar ea şi-a vândut partea în secret, încălcând clauzele unui contract.

În plus, susţine starul hollywoodian, Angelina „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii, ba dimpotrivă, i-a afectat reputaţia acesteia prin vânzarea către Yuri Shefler, care are o companie concurentă şi a vrut de mult să pună mâna pe Miraval, uzând de "tactici comerciale infracţionale şi asociaţii profesionale dubioase”.

stanga
dreapta
Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (6) jpg
Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (10) jpg
Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (8) jpg
Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (5) jpg
Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (7) jpg
Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (4) jpg

Deşi nu l-am fi văzut poate în această postură, Brad Pitt se declară a fi un mare pasionat al afacerilor cu vinuri, reuşind să devină "unul dintre cei mai apreciaţi producători de vin rosé din lume” şi să-şi transforme podgoria „într-o afacere globală de multe milioane de dolari", după cum arată cu acte avocaţii săi. Iată de ce el crede că „Jolie a încercat să îl oblige să intre într-un parteneriat cu un străin şi, mai rău decât atât, cu un străin care are asociaţii şi intenţii otrăvitoare”.

Angelina Jolie, care a depus actele de divorţ în 2016, a primit iniţial, din partea unei instanţe din California, dreptul de a vinde partea sa din compania de vinuri, dar Brad s-a sesizat imediat şi a contracarat. Prea târziu, însă, pentru că tranzacţia fusese deja făcută - tranzacţie pe care actorul îşi doreşte ca judecătorii s-o declare „nulă şi neavenită”.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg