Neveste răzbunătoare! Pe modelul lui Johhny Depp, Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie pentru "rele intenţii”

8 iunie, 2022

Totul porneşte de la podgoria pe care o aveau împreună în sudul Franţei şi decizia fostei lui soţii de a-şi vinde partea către un oligarh rus.

neveste razbunatoare angelina jolie amber heard jpg

Convins că Angelina l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice”, Brad reacţionează şi o cheamă din nou în instanţă. Şi nu că nu s-ar mai fi războit prin tribunale, dar probabil că victoria recentă a lui Johnny Depp în faţa lui Amber Heard îi dă speranţe lui Pitt că va avea şi el câştig de cauză.

Speţa e simplă şi veche: bătălia pentru acţiunile din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, în care Angelina Jolie şi Brad Pitt au intrat în 2008, când totul era bine şi frumos între ei. Ba chiar, Chateau Miraval a fost şi decorul în care cei doi s-au căsătorit, în 2014. Coincidenţa face ca şi Johnny Depp să aibă, tot prin sudul Franţei, o vilă cu podgorie...

Brad Pitt Angelina Jolie proces podgoria Miraval (9) jpg

Cert e că Brad Pitt, sub influenţa rezultatatului procesului amicului său de breaslă, care a demonstrat relele intenţii ale fostei soţii, vrea să demonstreze la rândul său că şi fosta lui soţie a fost răzbunătoare atunci când, după divorţ, „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” vânzându-şi acţiunile unui terţ cu influenţă toxică. Cu atât mai mult cu cât ei şi-ar fi promis unul altuia să nu-şi vândă niciodată acţiunile deţinute în afacerile de familie fără consimţământul celuilalt, iar ea şi-a vândut partea în secret, încălcând clauzele unui contract.

În plus, susţine starul hollywoodian, Angelina „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii, ba dimpotrivă, i-a afectat reputaţia acesteia prin vânzarea către Yuri Shefler, care are o companie concurentă şi a vrut de mult să pună mâna pe Miraval, uzând de "tactici comerciale infracţionale şi asociaţii profesionale dubioase”.

Deşi nu l-am fi văzut poate în această postură, Brad Pitt se declară a fi un mare pasionat al afacerilor cu vinuri, reuşind să devină "unul dintre cei mai apreciaţi producători de vin rosé din lume” şi să-şi transforme podgoria „într-o afacere globală de multe milioane de dolari", după cum arată cu acte avocaţii săi. Iată de ce el crede că „Jolie a încercat să îl oblige să intre într-un parteneriat cu un străin şi, mai rău decât atât, cu un străin care are asociaţii şi intenţii otrăvitoare”.

Angelina Jolie, care a depus actele de divorţ în 2016, a primit iniţial, din partea unei instanţe din California, dreptul de a vinde partea sa din compania de vinuri, dar Brad s-a sesizat imediat şi a contracarat. Prea târziu, însă, pentru că tranzacţia fusese deja făcută - tranzacţie pe care actorul îşi doreşte ca judecătorii s-o declare „nulă şi neavenită”.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg