Pe Robert Downey Jr. l-a luat gura pe dinainte!

7 decembrie, 2011

Prezent aseară la show-ul lui Jay Leno, actorul a dezvăluit o informaţie care ar fi trebuit să rămână un secret între el şi soţia lui, Susan Levin

Prezent aseară la show-ul lui Jay Leno, actorul a dezvăluit o informaţie care ar fi trebuit să rămână un secret între el şi soţia lui, Susan Levin.

Nu vă gândiţi la ceva din trecutul tenebros al actorului sau la vreun secret spicy din dormitorul lor. E vorba despre faptul că Robert şi Susan vor avea... un băieţel! Da, dar sexul copilului ar fi trebuit tăinuit, conform dorinţei soţiei lui. Extrem de comunicativ şi glumeţ, Downey Jr. nu s-a putut abţine însă să nu se mândrească, în calitate de tătic. "N-am voie să vorbesc despre asta. Dar îmi tot scapă. Susan îmi spune, de exemplu, să nu le zic verilor şi nu ştiu cum se întâmplă că exact pe dos fac. Nu, nu pot sufla o vorbă! Dar... vom avea un băiaaat!", i-a spus lui Jay actorul de 46 de ani, ascunzându-şi capul între palme. Starul mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Indio, din mariajul anterior, cu Deborah Falconer. Levin şi Downey Jr. s-au cunoscut în 2003, pe platourile filmului Gothika, şi s-au căsătorit în august 2005, în cadrul unei ceremonii iudaice.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg