Pe val la Roland Garros. Cine este Andreea Mitu, noua vedetă a tenisului românesc?

1 iunie, 2015
andreea mitu jpeg

Bucureşteanca în vârstă de 23 de ani a făcut furori la turneul de Mare Şlem de la Paris, acolo unde s-a calificat, în premieră, în optimi de finală, meci care se va desfăşura astăzi. Mai mult, tânăra tenismană a reuşit să şteargă

Bucureşteanca în vârstă de 23 de ani a făcut furori la turneul de Mare Şlem de la Paris, acolo unde s-a calificat, în premieră, în optimi de finală, meci care se va desfăşura astăzi. Mai mult, tânăra tenismană a reuşit să şteargă, cu performanţele ei, dezamăgirea trăită de români după ce Simona Halep a fost eliminată din prestigiosul turneu. Vă invităm, aşadar, să-i ţineţi pumnii Andreei, astăzi după-amiază, şi să aflaţi mai multe despre jucătoarea de pe locul 100 WTA, în rândurile de mai jos, via doartenis.ro.

A început tenisul la 7 ani şi jumătate.

Andreea a început tenisul pe la 7 ani şi jumătate, la baza RATB, din Titan. La început făcea 3 antrenamente pe săptămână, după şcoală. Tatăl ei a fost cel care a dus-o acolo. „Am început la 7 ani, în paralel cu şcoala, părinţii nu au fost foarte stresanţi. Din câte îmi amintesc făceam trei antrenamente pe săptămână, era destul de lejer. La început nu jucam foarte bine, tata mă punea să lovesc mereu în mingi şi le scăpam. Pierdeam foarte mult, plângeam după meciuri, era un întreg circ acolo“, a declarat Andreea pentru prosport.ro.

image

E cu 5 zile mai mare decât Simona Halep.

Andreea Mitu şi Simona Halep sunt colege de generaţie, de aceea au jucat foarte multe meciuri de-a lungul junioratului. De fapt, ele sunt născute la doar 5 zile distanţă, Andreea fiind cu cinci zile mai mare decât Simona. Mitu s-a născut la 22 septembrie 1991, iar Halep pe 27 septembrie 1991.

Ştie patru limbi străine.

Andreea vorbeşte fluent engleza şi spaniola şi se descurcă în italiană şi franceză. De altfel, acum, ea citeşte doar în limba engleză, tocmai pentru a se perfecţiona.

Vacanţa ideală.

Andreea Mitu preferă vacanţele la soare. Chiar dacă îi e greu să-şi revină după vacanţe, ea spune că i-ar plăcea să meargă undeva unde să fie soare şi cald. Ar prefera Mexic, Thailanda sau Indonezia.

Shopping-ul, pasiunea ei.

Ca multe fete de vârsta ei, Andreea Mitu adoră să meargă la shopping. E metoda ideală de relaxare pentru ea. Iar cumpărăturile nu durează mai mult de o jumătate de oră, dar sunt intense. „Mă duc, aleg şi cumpăr”, e filozofia ei la cumpărături. Adoră să achiziţioneze genţi. Tatăl ei recunoştea că pentru Andreea e deja un ritual ca după o victorie să dea o raită prin magazine, să-şi cumpere o amintire.

Nu îi place să meargă în cluburi.

Chiar dacă invitaţiile la dans au curs pe adresa ei, de-a lungul timpului, de cele mai multe ori Andreea a refuzat. De ce? Pentru că nu îi place să danseze şi, implicit, nici să meargă în cluburi.

Citeşte mai multe despre Andreea Mitu pe

!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg