Penelope Cruz este însărcinată!

14 septembrie, 2010
javier barden   230933 039 jpeg

Actriţa spaniolă a confirmat, prin intermediul purtătorului ei de cuvânt, că ea şi soţul ei, Javier Bardem, vor deveni pentru prima dată părinţi în ianuarie 2011. Gravidă în patru luni şi jumătate, Penelope Cruz (36) va aduce pe lume primul ei copil la începutul anului viitor. "Actriţa este însărcinată. În acest moment, ea se află în drum spre Londra, unde filmările pentru lungmetrajul «Piraţii din Caraibe 4» sunt pe punctul de a se încheia", stă scris în comunicatul emis de agentul de presă al vedetei.

Actriţa spaniolă a confirmat, prin intermediul purtătorului ei de cuvânt, că ea şi soţul ei, Javier Bardem, vor deveni pentru prima dată părinţi în ianuarie 2011.

Gravidă în patru luni şi jumătate, Penelope Cruz (36) va aduce pe lume primul ei copil la începutul anului viitor. "Actriţa este însărcinată. În acest moment, ea se află în drum spre Londra, unde filmările pentru lungmetrajul «Piraţii din Caraibe 4» sunt pe punctul de a se încheia", stă scris în comunicatul emis de agentul de presă al vedetei. Speculaţiile despre sarcina actriţei au început încă din luna iulie a acestui an, când Penelope şi Javier (41) şi-au oficializat relaţia în secret. Iar publicul a continuat cu bănuielile că frumoasa brunetă aşteaptă un copil odată ce au fost publicate imaginile de pe platoul de filmare al peliculei "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", în care Cruz îşi afişa abdomenul proeminent. Iar acum a sosit momentul ca Penelope să recunoască emoţionată că zvonurile care au circulat cu privire la sarcina ei sunt adevărate.

Actriţa a declarat în trecut că-şi doreşte copii cu Javier Bardem. "Mi-ar plăcea foarte mult să devin mamă. Poate că o să ajung să adopt vreo 20 de copii – acesta este visul meu încă din copilărie. Îmi doresc să nasc, dar vreau, de asemenea, să înfiez. Cred că voi fi o mamă grijulie, pentru că pur şi simplu iubesc copiii!", a afirmat starul.

image

Cuplul de actori a preferat întotdeauna să ţină prima pagină a cotidienelor datorită realizărilor lor prefesionale, nicidecum cu amănunte din viaţa lor privată. Şi tocmai pentru că cei doi spanioli nu-şi doresc publicitatea cu orice preţ, ei au decis să-şi unească destinele vara aceasta, în cadrul unei ceremonii pe care nu au făcut-o publică. Nunta lor a avut loc în Bahamas, la patru ani de când formează un cuplu.

Penelope şi Javier s-au cunoscut în 1992, cu ocazia filmărilor pentru lungmetrajul "Jamón, Jamón", de Bigas Luna, şi au jucat împreună în 2008, în filmul "Vicky Cristina Barcelona", care i-a adus actriţei spaniole un premiu Oscar.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}