Penelope Cruz, seducătoare în Chanel, din cap până-n picioare. Actrița de 48 de ani, surprinsă după premiera de la Veneția

6 septembrie, 2022
Penelope Cruz în Chanel jpg

A mers la Festivalul de Film de la Veneția, la premiera noului său film ”L'immensità”, unde a mizat, de asemenea, tot pe Chanel. Este un film cu acțiunea la Roma, în anii 70, unde actrița joacă rolul unei femei care are trei copii și un soț violent.

În următoarea zi, fotoreporterii au surprins-o într-o interesantă ținută Chanel, brand pe care l-a ales de sus până jos. Nu putem să nu observăm cât este de frumoasă și fresh, la 48 de ani. Penelope are o siluetă trasă prin inel și un decolteu amețitor. Ea a ales un veston alb negru, un taior din același material, jeanși inscripționați, sandale cu toc, ochelari, poșetă și cercei Chanel.

Filmul promovat la Festivalul de Film de la Veneția este regizat de regizorul italian Emanuele Crialese, iar personajul interpretat de Cruz ajunge într-o instituție de boli mintale, ocazie cu care actrița a atras atenția la conferința de presă despre realitățile crude ale violenței domestice. Actrița a impresionat la premieră, pe covorul roșu.

”Nu cred deloc că personajul meu și-a pierdut mințile”, spune Cruz, potrivit Variety. ”Este prinsă în capcană, în propria familie. Prinsă acasă, prinsă chiar în propriul său trup. În situația în care se trezește că trăiește. Nu are un plan B. Nicio scăpare”, a mai adăugat senzuala actriță.

Penelope vrea să aducă o conștientizare pentru drama multor femei care trăiesc acest gen de coșmar. Femei care mimează fericirea de dragul copiilor sau a gurii lumii. Se prefac că lucrurile nu sunt atât de rele. Și fac asta pentru a supraviețui.

La rândul său, Penelope este mamă. Are doi copii, fiul Leonardo, în vârstă de 11 ani, și fiica Luna, de aproape 9 ani, cu bărbatul care îi este soț de aproape 12 ani, câștigătorul premiului Oscar Javier Bardem.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg