Penelope Cruz, seducătoare în Chanel, din cap până-n picioare. Actrița de 48 de ani, surprinsă după premiera de la Veneția

6 septembrie, 2022
Penelope Cruz în Chanel jpg

A mers la Festivalul de Film de la Veneția, la premiera noului său film ”L'immensità”, unde a mizat, de asemenea, tot pe Chanel. Este un film cu acțiunea la Roma, în anii 70, unde actrița joacă rolul unei femei care are trei copii și un soț violent.

În următoarea zi, fotoreporterii au surprins-o într-o interesantă ținută Chanel, brand pe care l-a ales de sus până jos. Nu putem să nu observăm cât este de frumoasă și fresh, la 48 de ani. Penelope are o siluetă trasă prin inel și un decolteu amețitor. Ea a ales un veston alb negru, un taior din același material, jeanși inscripționați, sandale cu toc, ochelari, poșetă și cercei Chanel.

Filmul promovat la Festivalul de Film de la Veneția este regizat de regizorul italian Emanuele Crialese, iar personajul interpretat de Cruz ajunge într-o instituție de boli mintale, ocazie cu care actrița a atras atenția la conferința de presă despre realitățile crude ale violenței domestice. Actrița a impresionat la premieră, pe covorul roșu.

”Nu cred deloc că personajul meu și-a pierdut mințile”, spune Cruz, potrivit Variety. ”Este prinsă în capcană, în propria familie. Prinsă acasă, prinsă chiar în propriul său trup. În situația în care se trezește că trăiește. Nu are un plan B. Nicio scăpare”, a mai adăugat senzuala actriță.

Penelope vrea să aducă o conștientizare pentru drama multor femei care trăiesc acest gen de coșmar. Femei care mimează fericirea de dragul copiilor sau a gurii lumii. Se prefac că lucrurile nu sunt atât de rele. Și fac asta pentru a supraviețui.

La rândul său, Penelope este mamă. Are doi copii, fiul Leonardo, în vârstă de 11 ani, și fiica Luna, de aproape 9 ani, cu bărbatul care îi este soț de aproape 12 ani, câștigătorul premiului Oscar Javier Bardem.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg