Penélope Cruz se vede deja mireasă

17 martie, 2010

Pregătirile ei de nuntă cu Javier Bardem au intrat în linie dreaptă. Deşi au refuzat să ofere presei orice indiciu legat de organizarea nunţii lor, Penélope Cruz (36) şi Javier Bardem (41) pun la punct ultimele detalii pentru fericitul eveniment.

Pregătirile ei de nuntă cu Javier Bardem au intrat în linie dreaptă. Deşi au refuzat să ofere presei orice indiciu legat de organizarea nunţii lor, Penélope Cruz (36) şi Javier Bardem (41) pun la punct ultimele detalii pentru fericitul eveniment.t

Nimeni n-ar fi aflat nici despre logodna celor doi actori hispanici, dacă pe inelarul ei n-ar fi apărut o bijuterie cu safir, asemănătoare inelului de logodnă al prinţesei Diana, primit de de la prinţul Charles. Iar de când Javier a cerut-o în căsătorie, Penélope nu s-a mai despărţit de preţiosul ei inel.

Surse apropiate cuplului au confirmat că nunta va avea loc în Spania, ţara de origine a lui Penélope şi a lui Javier. Prin urmare, actriţa s-a gândit că, pentru un ceremonial gândit în cel mai pur spirit catolic, cea mai potrivită rochie de mireasă ar fi una de inspiraţie spaniolă.

De când intenţiile cuplului au fost confirmate, paparazzi i-au tot pândit, aşteptând să-i surprindă la cumpărături sau ieşind din sediul vreunei case de modă, pentru a afla ce preferinţe au cei doi însurăţei pentru ceremonialul de nuntă. Potrivit ultimelor informaţii, actriţa nu se mai gândeşte să îmbrace o rochie Balenciaga, asemeni bunei sale prietene, Salma Hayek (care este şi soţia patronului brandului Balenciaga, afaceristul francez François Henri Pinault). Prin intermediul publicaţiei “In Touch”, am aflat că Penélope şi-ar dori să poarte o rochie împodobită cu perle de cultură – ceea ce ne duce din nou cu gândul la Diana Spencer şi la celebra ei rochie Elvis, decorată cu sute de perle. Cea care va semna rochia de mireasă este iubita lui Mick Jagger, designerul L’Wren Scott. Aceasta a colaborat, de-a lungul timpului, şi cu alte staruri hollywoodiene precum Nicole Kidman, Madonna, Sarah Jessica Parker, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Nicole Richie, Kyra Sedgwick ori Cate Blanchett.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}