Pensie alimentară sau şantaj? Cât au plătit aceşti tătici ca să scape de mamele copiilor lor?

26 martie, 2018
FotoJet (2) jpeg

Familie tradiţională? Nici vorbă! Aceste staruri nu şi-au dorit ca mama copilului lor să fie prin preajmă după ce progenitura lor a venit pe lume. Şi cum au putut obţine aşa ceva? Cu bani, evident! Muuulţi bani!

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul împreună cu băiatul lui, Cristiano Ronaldo Jr.

O aventură de-o noapte s-a lăsat cu o sarcină foarte dorită de faimosul fotbalist, care a plătit nu mai puţin de 10 milioane de lire sterline mamei primului moştenitor al sportivului. Ce a primit acesta în schimb? Copilul, evident, şi menţinerea secretului în ceea ce priveşte identitatea mamei.

Tânărul tătic nu şi-a dorit tam-tam la naşterea primului său copil, dar nici n-a putut sta cu braţele încrucişate după aflarea veştii că femeia cu care a făcut o singură dată sex rămăsese gravidă.

Alături de Georgina Rodríguez şi copiii sportivului

După ce a descoperit sarcina, se pare că individa l-a contactat pe impresarul sportivului, Jorge Mendes, pentru a-i transmite lui Ronaldo vestea ce mare. Acesta a făcut un test de paternitate, care a demonstrat faptul că el e tatăl copilului, şi, drept urmare, a achitat suma cuvenită pentru a-şi aroga întregul drept asupra micuţului.

Michael Jackson

image

Alt tătic atipic a fost, fără doar şi poate, MJ! Acesta a devenit părintele lui Prince Michael Jackson II (Blanket), pe 21 februarie 2002. Regele Pop a fost fericit până peste poate atunci când a venit pe lume cel mai mic dintre copiii lui, însă nu acelaşi lucru putem spune şi despre mama băiatului. De fapt, nu putem spune nimic despre aceasta, pentru că s-a păstrat secretul în ceea ce priveşte identitatea celei care a fost mamă surogat pentru Blanket.

Se ştie doar că o cheamă Helena şi că a primit 20.000 de dolari pentru “serviciile” ei. Pe certificatul de naştere al copilului stă scris numele tatălui, dar nu şi al mamei. Nimic neobişnuit în cazul folosirii unei mame surogat. Nimic neobişnuit la Hollywood!

Jamie Foxx

În rarele ipostaze publice cu fiica lui, Annalise Bishop

Viaţa personală a actorului nu este nicidecum o carte deschisă pentru public, multe dintre aspectele private din viaţa sa fiind păstrate bine ascunse. Ca, de pildă, identitatea mamei unuia dintre copiii lui. S-a aflat abia în octombrie 2017 cine este ea. Se numeşte Kristin Grannis şi a fost zărită pentru prima dată alături de Annalise (9), prin Los Angeles, la sfârşitul anului trecut.

Se pare că femeia de 40 de ani a renunţat, fără urme de regret, la postul de PR manager pe care-l avea când rămăsese gravidă, având în vedere că Jamie a plătit, de-atunci, toate cheltuielile ei.

image

La fel a procedat Foxx şi cu altă mamă a altui moştenitor de-ai lui. E vorba despre Connie Kline, despre care presa americană a aflat abia în 2016. Şi ce ştim acum despre ea? Că se deplasează doar cu un Benz pe care l-a primit – cum altfel?! – cadou de la superstarul hollywoodian şi locuieşte într-o vilă plătită tot de el.

Arnold Schwarzenegger

Alături de băiatul lui din flori, Joseph

Actorul a şocat întregul mapamond în momentul în care a recunoscut că, însurat fiind, are un copil cu altă femeie. De fapt, cu menajera familiei, Mildred Patricia Baena, care lucra pentru el şi soţia lui, Maria Shriver, de peste două decenii.

Joseph Baena împreună cu mama sa şi amanta actorului

Partenera de viaţă oficială a fostului Guvernator al Californiei a observat asemănarea izbitoare dintre copilul menajerei şi soţul ei şi, drept urmare, a început propriile investigaţii. Baena a recunoscut că Schwarzenegger este tatăl lui Joseph şi că cei doi aveau o relaţie amoroasă secretă. Apoi Arnold a recunoscut şi el tot. Exceptând un singur lucru. A negat că ar fi plătit-o pe mama lui Joseph să tacă din gură. Dar cum altfel să ne explicăm sumele considerabile transferate de actor către Mildred ani în şir?!

Jay-Z

image

Rapperul şi Beyoncé par cuplul perfect! Dar este doar o aparenţă! Până şi el a recunoscut că i-a fost infidel uneia dintre cele mai frumoase femei de pe planetă. Dar, de la o mică aventură până la a deveni tatăl unui copil din flori, e ceva drum! Dar nu imposibil de parcurs!

Gurile rele spun că Jay-Z are un fiu cu modelul din Trinidad, Shenelle Scott, care i-a făcut acestuia un copil în urmă cu 16 ani. Mai mult, cică băiatul e leit Jay-Z şi beneficiază de o bună parte din banii muzicianului multimilionar, care i-a cumpărat mamei adolescentului o casă în care poate locui în lux.

Beyonce a acceptat trecutul amoros al soţului ei

Şi, pe lângă toate acestea, soţul lui Beyoncé i-a mai dat lui Shenelle 1 milion de dolari numai ca să o ţină pe aceasta la distanţă de familia rapperului. Se pare că Beyoncé a aflat de trecutul partenerului ei de viaţă şi l-a acceptat, dar cu o singură condiţie – el continuă să plătească pensie alimentară atât timp când mama şi fiul nu au niciun alt amestec în viaţa actuală a lui Jay-Z.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg