Pepe a lansat ceea ce numeşte ”cea mai importantă colaborare a sa de până acum”. Cu cine a făcut artistul duet

23 septembrie, 2021
5 pepe jpg jpeg

Pepe are o invitată ultra specială în cea mai recentă piesă lansată. Aceasta se numeşte ”Iubesc” şi este cântată la refren alături de Rosa, fiica sa cea mică.

Artistul însuşi semnează compoziţia şi versurile, „Iubesc” fiind o nouă producţie făcută în colaborare cu Omar Secada Dihigo.

Fanii deja l-au felicitat pe Pepe: ”Personal,cred ca este una dintre cele mai frumoase piese ale tale”, ”Emotionant! Intr o piesa, exprimate atatea sentimente ce leaga relatia dintre tata si fiica! Subscriu!”, Felicitări! Încă un proiect minunat, încă o piesă reuşită!”.

stanga
dreapta
2 pepe2 jpg jpeg
3 pepe1 jpg jpeg
5 pepe jpg jpeg

Cântecul este foarte special şi lângă Rosa le mai auzim şi pe artistele consacrate deja, Theo Rose şi Alessandra.

„Nu ştiu dacă pot exprima în cuvinte întru totul ceea ce simt fiindcă îmi este greu să descriu sentimentele avute în timp ce lucram la această piesă. Sunt convins că vor veni multe altele de aici încolo „mai bune” sau „mai frumoase” decât tot ceea ce am creat până în acest moment, poate, însă eu pe aceasta o „IUBESC” şi este de la sine înţeles de ce. Este acel punct al carierei pe care chiar dacă nu îl verbalizezi, ţi-l doreşti, tânjeşti după el şi eu am reuşit.Şi mă bucur că feedbackul este pe masura importanţei piesei, momentului pentru mine.” a spus Pepe.

Theo Rose şi Alessandra i s-au alăturat lui Pepe pentru a forma backingul vocal perfect pentru Rosa.

„Le mulţumesc enorm fetelor, lui Theo şi Alessandrei pentru că mi s-au alăturat. Un aşa proiect frumos avea nevoie de voci pe măsură iar Theo şi Alessandra sunt acolo sus, poate cele mai bune voci feminine ale momentului în industria de pe la noi. Împreună am făcut trupa de backing perfectă şi suntem deschişi la colaborări dar şi lead vocal-ul este ce trebuie. Rosa a fost excelentă. Mulţumesc Theo !!! Mulţumesc Alessandra !!! Vă iubesc !!!” a adăugat Pepe.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg