Pepe şi Raluca Pastramă, divorţ cu probleme. Ea a cerut ordin de protecţie în instanţă

23 noiembrie, 2020
5 pepe si raluca divort 1 jpg jpeg

Ceea ce părea un divorţ liniştit, fără neînţelegeri şi probleme, s-a transformat într-un scandal. Pepe şi Raluca se separă, ea a cerut un ordin de protecţie în instanţă.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunţat divorţul de Raluca, mama fetiţelor sale şi femeia alături de care trăieşte de aproximativ opt ani de zile. A spus în mediul online că se înţeleg foarte bine de dragul fetiţelor pe care le au: "Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei.

În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor", spunea el pe 3 noiembrie. 

2 pepe si raluca divort 4 jpg jpeg

Iată că problemele s-au aflat acum. Raluca Pastramă a cerut ordin pe protecţie după ce ar fi fost lovită de soţ. Episodul s-ar fi petrecut pe stradă, în zona stadionului Dinamo unde fiicele lor fac ore de tenis: "Episodul de violenţă s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feţei şi s-a dus direct la poliţie, la secţia 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecţie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecţie se poate prelungi în instanţă, pâna la 6 luni", au declarat surse din Poliţie pentru click.ro. 

Aceeaşi sursă l-a sunat pe Pepe pentru a afla care este adevărul. Artistul este foarte discret în declaraţii, mai ales când vine vorba despre divorţ: "Nu comentez"

Poliţia a transmis un comunicat referitor la acest subiect: "La data de 19.11.2020, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soţul său. A fost emis ordin de protecţie provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie"

1 pepe si raluca divort 5 jpg jpeg

Primele imagini cu Raluca Pastramă după ce a cerut ordin de protecţie

Chiar dacă trece printr-un moment mai deicat, Raluca se concentrează asupra fetiţelor sale, se ocupă de creşterea lor, de educaţia lor. După ce s-a aflat că a cerut ordin de protecţie, aceasta a ieşit în parc cu fetiţele.

Micuţele se dau în leagăn, iar ea este în spatele lor. Poartă mască de protecţie şi haine groase. Se pare că încearcă să uite de episodul neplăcut pentru copiii săi. Priviţi imaginile în galeria foto!

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}