Pepe spune că nu şi-a lovit soţia: "Eu nu reprezint un pericol". Oana Roman e martor la tribunal

25 noiembrie, 2020
1 pepe si raluca divort 5 jpg jpeg

Pepe susţine cu tărie că nu a avut loc niciun act de violenţă între el şi soţie. Artistul o provoacă pe Raluca să îşi dea masca jos, să se vadă cât de frumoasă este, dar mai ales că nu are nicio urmă a vreunei lovituri. Acesta s-a prezentat la judecată unde Oana Roman este martor. 

Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecţie în urmă cu aproximativ o săptămână după ce ar fi dezvăluit că a fost lovită pe stradă de soţ, de Pepe. Aceasta şi-a retras plângerea, iar acum Pepe face declaraţii. A negat tot chiar din faţa judecătoriei. 

”Dacă ar fi existat vreo violenţă, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeţi cât de furmoasă este la faţă, nu are nimic. Neavând nimic şi-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violenţă, nimic, s-a încercat să se construiască nişte probe pentru divorţul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să îşi dea masca jos, să vedeţi ce pumn în gură i-am dat. Nu există aşa ceva, oameni buni!

Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun şi cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva şi deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut şi de educat nişte copii”, a spus Pepe la ieşirea din sala de judecată conform spynews. 

Pepe a lăsat să se înţeleagă că a adus o discuţie mai aprinsă cu Raluca, mama fetiţelor sale, după ce asta ar fi aflat că ea i-ar fi fost infidelă. 

Oana Roman este implicată în acest proces, în calitate de martor. Vedeta şi Pepe îşi duc fetiţele la acelaşi club tenis, exact acolo unde ar fi avut discuţia contradictorie dintre cei doi soţii: "Oana Roman a venit în calitate de martor, pentru că şi ea are fetiţa la acelaşi club de tenis şi nu a existat niciun scandal acolo"

Pepe susţine că Raluca l-ar fi înşelat

”Am fost informat de un jurnalist de investigaţie că deţine probe despre soţia mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt barbat pe nume ... din ... în Poiana Braşov în complexul .... şi a altor persoane şi m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorţului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informaţii am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearca să găsească ştiri mondene.”, a spus el conform spynews.ro. 

Acesta a confruntat-o pe soţie şi de acolo discuţia aprinsă între ei, pe stradă: "Ulterior acestor situaţii, am verificat pe reţelele de socializare şi am constatat că informaţiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soţia mea urmăreşte frecvect pagina de instagram a domnului ... şi invers, aceştia apreciindu-se reciproc şi dovedind că sunt apropiaţi. Tot la acel moment am analizat discuţiile anterioare cu soţia mea şi mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roţile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit ca fetiţele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 pâna în data de O8.11.2O2O, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord şi le-a luat.”

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menţionate, tot în data de 19.10.2020 m-am îndreptat catre stadionul Dinamo unde fetiţele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soţia mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soţia mea în maşină vorbind la telefon şi închizând instant cand m-a vazut, fiind agitată. Am urcat în maşină, am salutat-o, am întrebat-o de fetiţe şi i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să ştiu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit şi mai agitată, iar la întrebarea mea dacă ea cunoaşte o persoană pe nume ..., a raspuns sec da, de la munte."Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}