Per Gessle, dedicaţie emoţionantă pentru regretata Marie Fredriksson. Cum arată acum artistul Roxette? VIDEO

6 februarie, 2020
1 roxette marie fredriksson 4 jpg jpeg

Fanii formaţiei Roxette îl privesc ca pe eternul tânăr suedez care ne aducea cele mai frumoase cântece. Dar Per are acum 61 de ani.

Duoul suedez Roxette, format din cântăreaţa Marie Fredriksson şi chitaristul Per Gessle, a scris istorie în muzica ultimelor decenii. Din păcate, povestea începută în 1986 a fost întreruptă brusc de dispariţia solistei, la vârsta de 61 de ani, după o îndelungată luptă cu cancerul.

Rămas singur în această ecuaţie muzicală, Per Gessle continuă să susţină concerte solo, iar din decembrie încoace, gândurile sale despre Marie, căreia îi transmitea înainte să fie puternică, s-au transformat în adevărate omagii.

Cu aceeaşi tunsoare, dar cu mult mai multe riduri şi cu o infinită tristeţe în glas, Per Gessle i-a dedicat fostei sale partenere de trupă şi prietenei sale de suflet un emoţionant tribut pe scenă.

”Îţi mulţumesc Marie, îţi mulţumesc pentru tot. Ai fost un muzician de excepţie, un maestru al vocii, un interpret uimitor. Îţi mulţumesc că ai pictat melodiile mele alb-negru cu cele mai frumoase culori. Ai fost cel mai minunat prieten pe care l-am avut timp de peste 40 de ani. Sunt mândru, onorat şi fericit că am avut parte de o bună parte din timpul tău, talentul, căldura, generozitatea şi simţul umorului. Toată dragostea mea se îndreaptă către tine şi familia ta. Lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel”, a scris chitaristul Per Gessle într-un mesaj pe Facebook, la moartea artistei Marie Fredriksson.

Ultimul concert susţinut de cei doi a avut loc la Grand Arena din Cape Town, în Africa de Sud, pe 8 februarie 2016. Ulterior, trupa a anunţat că îşi anulează turneele, din cauza stării de sănătate a solistei Marie Fredriksson.

9 roxette marie fredriksson 1 jpg jpeg

Albumele Roxette  s-au vândut până acum în aproximativ 80 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute cântece din repertoriul grupului Roxette se află ”Listen To Your Heart”, ”The Look”, ”It Must Have Been Love”, ”Joyride” şi ”Dangerous”.

În ciuda relaţiei extrem de apropiate dintre ei, Per Gessle şi Marie Fredriksson nu au format un cuplu decât pe scenă.

În 1991 s-a căsătorit cu iubita lui de-o viaţă,

, cu care are un băiat,

(22). Pe lângă muzică, Per Gessle a investit şi în diverse afaceri, el fiind unul dintre cei trei proprietari ai companiei NoteHeads, o companie care deţine un soft ce creează partituri muzicale, dar mai deţine şi 50% dintr-un hotel în Suedia.

2 per gessle roxette 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE