Peter Andre atunci şi acum! Cum arată azi cel care cânta Mysterious Girl?

29 septembrie, 2015
peter andre jpeg

A fost de-ajuns un hit, pe la mijlocul anilor ‘90, pentru ca numele lui să ne rămână întipărit în minte. Este vorba despre acel băiat cu look exotic, care dansa lasciv printre valuri, cântându-şi iubirea pentru a sa fată misterioasă.

image

Vorbim, evident, de britanicul de origine cipriotă Peter Andre şi al său unic succes musical, Mysterious Girl. Anii au trecut, Peter a ajuns la 42 de ani, iar noi n-am mai auzit mare lucru despre cântăreţul cu bicepşi bine definiţi, deşi, în Marea Britanie, acesta a reuşit să se păstreze în atenţia media.

Nu neapărat prin prisma muzicii, ci mai ales prin cea a participării la reality show-uri, cel mai recent concursul de dans Strictly Come Dancing, sau a relaţiilor amoroase cu starlete precum Katie Price, prima lui soţie şi cea care i-a dăruit doi copii: Junior Savva şi Princess Tiaamii Crystal Esther.

Anul acesta, însă, Peter s-a căsătorit pentru a doua oară cu studenta la Medicină Emily MacDonagh, cu 16 ani mai mică decât el, cea care i-a dăruit, anul trecut, al treilea lui copil, o fată pe nume Amelia.

image

Foto: getty images

image


Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg