Petre Roman, mărturisiri inedite despre femeile din viaţa lui. Cum a ajuns fostul premier să renunţe la Mioara Roman şi să se căsătorească cu Silvia Chifiriuc: ''Mi-am pierdut minţile!''

27 ianuarie, 2021
1 silvia8 png png

A renunţat la căsnicia cu Mioara Roman atunci când s-a îndrăgostit de Silvia Chifiruc. La 14 ani de la momentul care i-a schimbat viaţa, Petre Roman are cuvinte de laudă atât pentru prima soţie, cât şi pentru a doua.

“Pot spune că, într-un fel, mi-am pierdut minţile! M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia, nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simţit că mi-e foarte bine. Am şi eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele. Despre asta a fost vorba! În orice caz nu s-a pus problema să înlocuiesc pe cineva cu altcineva”, a afirmat Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Politicianul vede în Silvia o soţie devotată. ”Este o soţie iubitoare. Eu am îndemnat-o tot timpul să-şi vadă de cariera ei muzicală, profesională, pentru că eu cred că are o voce foarte fumoasă. Chiar şi acum mi-aş dori ca această carieră muzicală a ei, pe care eu o preţuiesc foarte mult, să fie mult mai înfloritoare. Ca să avem un cuplu în care fiecare e mulţumit de el însuşi”, a mai spus Petre Roman.

Petre şi Mioara Roman au fost împreună 33 de ani. Astăzi, fostul premier îi recunoaşte calităţile.

„Este o persoană cu foarte multe calităţi, intelectuale şi feminine. Am fost împreună şi la bine şi la rău, până când nu am mai fost. De la un moment nu a mai fost aşa, altă explicaţie nu e necesară.

Asta nu reduce cu nimic ceea ce cred eu despre ea, despre calităţile ei. E un om capabil, o ziaristă capabilă, care vorbeşte limba arabă. Modul ei de a fi alături de mine nu mai era cel pe care eu îl urmăream şi a urmat separarea. De la mine nu o să auziţi un lucru cât se poate de negativ la adresa ei, niciodată”.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg