Petrece-ţi timpul liber într-un mod inedit!

12 septembrie, 2012

Experienţele noi sunt mereu binevenite, fiind o gură de aer proaspăt în rutina de zi cu zi. Bineînteles că plimbările în parc şi mersul la cinema sunt relaxante şi accesibile

Experienţele noi sunt mereu binevenite, fiind o gură de aer proaspăt în rutina de zi cu zi. Bineînteles că plimbările în parc şi mersul la cinema sunt relaxante şi accesibile, însă fiecare dintre noi are excentrităţile sale şi tuturor ne place adrenalina.

Începând de astăzi vă puteţi petrece timpul liber într-un mod inedit, cu ajutorul www.adevarulshop.ro. Nu trebuie să căutaţi cazare pe Valea Prahovei sau rezervări la restaurante scumpe. Pur şi simplu alegeţi să zburaţi cu un avion ultra-uşor.

Puteţi alege unul dintre pachetele de zbor şi să aveţi parte de o experienţă de neuitat sau beneficiaţi de un scurt curs de pilotaj. Lansaţi comanda iar AdevarulShop se va ocupa de programare. Veţi primi acasă cardul de zbor, exact ca orice alt produs comandat pe site. Cardul este valabil pentru o singură persoană.

Bineinteles, un zbor de agrement poate fi şi o excelentă idee pentru cadou. Peisajele sunt extrordinare şi sunt slabe sansele ca cineva să nu fie încantat o astfel de experienţă. Eşti gata de aventură la înălţime?Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg