Petrecere cu dublă însemnătate pentru Ilinca Vandici

19 iunie, 2017
ilinca png

Mergând pe trendul vedetelor internaţionale, Ilinca Vandici a organizat şi ea o petrecere pentru copilul său care urmează să vină pe lume în curând. Vedete Kanal D şi-a sărbătorit în weekend ziua de naştere şi, în acelaşi timp, a organizat şi petrecerea baby shower în cinstea băieţelului său mult aşteptat. Ilinca a împinit 31 de ani pe 17 iunie  şi a petrecut alături de apropiaţi.

A împlinit 31 de ani şi a organizat şi petrecerea baby shower.

Alături i-au fost prietenele, foste colege de emisiune, dar şi soţul Andrei Neacşu. Ilinca a prezentat până acum emisiunea "Bravo, ai stil!" de la Kanal D, însă vedeta de televiziune a părăsit show-ul în aşteptarea primul său copil, predându-i ştafeta Andreei Bănică.

stanga
dreapta
ilinca 2 png
ilinca 4 png
ilinca 5 png
ilinca 6 png
ilinca 7 png
ilinca 8 png
ilinca 9 png
ilinca vandici 2 png

Ilinca radiază în rolul de gravidă şi soţie, iar bărbatul din viaţa sa i-a adus fericirea pe chip: "Ce înseamnă o relaţie perfectă? Să vorbim ca doi prieteni, să ne jucăm ca doi copii, sa trăim ca soţul şi soţia, să ne apărăm unul pe celălalt ca fratele şi sora, să ne respectăm, să ne admirăm şi să ne iubim cum nu am mai făcut-o cu nimeni altcineva! Te iubim, tati!", a scris Ilinca la o fotografie alături de soţ.

Vedeta este pe ultima sută de metri cu pregătirile, în aşteptarea primul său copil şi în concediu prenatal se bucură de câteva momente de relaxare înainte de a-l aduce pe lume pe micuţul său.

A împărtăşit cu prietenii virtuali imagini de la petrecere, alături de prietene, soţ, dar şi degustând dintr-un candy bar care a arătat formidabil şi căruia vedeta nu i-a putut rezista. "Cel mai frumos şi mai gustos Candy Bar din lume, pentru îngeraşul meu! Nu ştiu efectiv cu care prăjitura sa încep, sau să tai deja tortul care e genial???? ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Oricum, dacă până acum nu am mâncat multe dulciuri, încep de astăzi pentru că nu le pot rezista!"

Mai multe fotografii în Galeria Foto!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg