Petrecere cu ştaif de ziua de naştere a Rihannei. Artista a purtat o ţinută extravagantă

22 februarie, 2018
rihanna 1` png

Rihanna a schimbat prexiul pe 20 februarie, aşa că a meritat o petrecere luxoasă la celebrarea a 30 de ani. Şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu familia şi prietenii apropiaţi, dar la petrecere au fost şi invitaţi de seama, Toni Braxton însăşi cântând pentru Riri.

image

Pentru că ziua ei de naştere nu putea fi trecută cu vederea, Riri şi-a invitat oamenii din anturaj la o petrecere de zile mari la The Pool din Midtown Manhattan. A fost o peterecere privată, dar numărul invitaţilor a fost destul de mare. Artista a sosit la într-o limuzină, iar atunci când a coborât din maşină a uimit pe toată lumea cu alegerea vestimentară. Deşi a luat proporţii serioase în ultima perioadă, Riri nu se sfieşte să poarte haine sexy, care să-i arate formele voluptoase. De data aceasta şi-a etalat picioarele într-o pereche de pantaloni scruţi şi foarte mulaţi, iar în partea de sus a purtat o bluză voluminoasă în culoarea ei preferată, fucsia, o creaţie Saint Laurent pe care a accesorizat-o cu cercei, inel şi brăţări cu diamante.

image

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Leonardo DiCaprio, Paris Hilton şi iubitul ei Chris Zylka, Toni Braxton, dar şi cea mai bună prietenă a Rihannei, modelul Melissa Forde. O mare fană a lui Toni Braxton, Riri a primit un cadou inedit, un recital susţinut de artistă în cinstea sărbătoritei.

Toni Braxton a cântat pentru Rihanna.

Conform presei străine, la petrecere a fost şi iubitul arab al cântăreţei, omul de afaceri Hassan Jameel, iubit cu care Rihanna a fost în tandreţuri toată noaptea, dar care nu a apărut în pozele publicate pe reţelele de socializare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg