Petrecerea de pomină a lui Lenny! Artistul și-a serbat cei 60 de ani la Paris, alături de fosta soție

27 mai, 2024

A schimbat prefixul așa cum știe el cel mai bine! Cu mare stil. Senzaționalul Lenny Kravitz a fost înconjurat de staruri, prieteni și familie.

FotoJet Lenny jpg

Și da, atât de bine și de fit este abdomenul artistului. Aceste poze au fost realizate cu câteva luni înainte de a împlini această piatră de hotar, 60 de ani!

Lenny Kravitz și abdomenul său PNG

El și-a organizat petrecerea aniversară cu mare stil. Direct la Paris. Locația selectă a fost înțesată de vedete. A fost prezentă inclusiv fosta soție Lisa Bonet, cu care cântărețul se înțelege de minune.

Printre vedetele remarcate la eveniment s-au numărat Naomi Campbell, Salma Hayek și mulți alții. Nu au venit neapărat pentru Lenny, căci mulți se aflau deja la Cannes, cu ocazia celebrului festival de film.

Lenny PNG

Celebrul cântăreț și actor a împlinit 60 de ani duminică, 26 mai, iar aniversarea a fost precedată de o petrecere fastuoasă. Autorul hitului ”It Ain’t Over ’til It’s Over” și-a organizat marea petrecere la Hôtel de Crillon din Paris, în aceeași zi cu lansarea noului său album mult așteptat, Blue Electric Light.

Direct din Paris, Lenny a avut o intervenție video.

Fosta soție a lui Lenny, Lisa Bonet, a fost văzută sosind vineri la locație, alături de fiica lor Zoë Kravitz. Printre participanți s-au mai numărat și colaboratorii longevivi ai cântărețului, precum chitaristul său Craig Ross.

Au fost prezenți la petrecere și Salma Hayek, care și-a încântat fanii cu un video de la eveniment. Ea a venit împreună cu soțul ei François-Henri Pinault. Prezenți au fost și Naomi Campbell și Chris Rock.

Într-un nou interviu cu Gayle King pentru CBS Mornings, Lenny a spus că, la 60 de ani, se află în cel mai bun punct al vieții sale și totodată în cea mai bună formă fizică avută vreodată. Nu de puține ori antrenamentele hard-core ale artistului se viralizează în social media, fanii admirându-l pentru anduranța sa. Și nu se împiedică de formalități, uneori se antrenează în jeanși.

Celebra sa coafură este neschimbată. Lenny Kravitz este neschimbat!

Iată ce declarație inedită a făcut. Numai bună de luat acasă. Ne inspiră atât de mult: ”Pentru mine, vârsta nu a fost niciodată un obstacol. Nu înțeleg de ce mulți se cramponează de ea. Poți fi o epavă la 30 de ani sau tânăr și plin de viață la 90. Este o chestiune de alegere.”

Cât adevăr în aceste vorbe!

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg