Petrecerea fabuloasă dată de Selena Gomez! A împlinit 31 de ani și s-a distrat alături de Paris Hilton

24 iulie, 2023

Starul Selena Gomez a împlinit sâmbătă 31 de ani! La petrecere s-a distrat alături de alte vedete internaționale!

Selena Gomez 31 de ani jpg

Selena Gomez și-a marcat cea de-a 31-a aniversare cu o petrecere uriașă alături de prieteni, printre care s-au numărat și prietenele Paris Hilton și Christina Aguilera. Cântăreața de rang internațional a distribuit sâmbătă, pe Instagram o serie de imagini din culisele aniversării sale.

"31", a scris Selena Gomez în dreptul galeriei cu fotografii de la petrecerea ei. În prima imagine, actrița și cântăreața a dezvăluit ținuta vibrantă de la petrecerea de ziua ei - o rochie mini roșie șic fără bretele, cu aplicații florale și sandale negre cu barete. O coafură elegantă i-a completat look-ul.

În alte imagini ea, e surprinsă dansând și pozând cu invitații de la petrecere. Selena Gomez apare chiar într-o ipostază inedită, e pozată în momentul i-a fost arătat tortul aniversar uriaș luminat cu artificii. O altă imagine a arătat-o pe sărbătorită și pe Paris Hilton. „La mulți ani, frumoaso!😍 M-am distrat atât de mult sărbătorind cu tine aseară!🥰", a scris moștenitoarea în secțiunea de comentarii a postării făcute de Selena Gomez.  

Pe Instagram Story, Selena Gomez a distribuit o altă fotografie alb-negru în care apare îmbrățișând-o pe Christina Aguilera, în vârstă de 42 de ani. Momentele inedite de ziua Selenei Gomez nu s-au oprit aici, tot pe Instagram ea a dezvăluit că s-a bucurat și de o proiecție privată a noului film Barbie. Ea și prietenii s-au îmbrăcat în roz, bucurând-se împreună și de o cină specială. 

Selena Gomez nu și-a dorit cadouri de ziua sa

Într-o postare emoționantă pe Instagram, de ziua ei, vedeta a transmis: „Sunt recunoscătoare pentru atât de multe lucruri în viața mea și unul dintre lucrurile pentru care sunt cea mai recunoscătoare este munca pe care am putut să o facem cu Rare Impact Fund prin @Rarebeauty. Datorită vouă am reușit să creștem gradul de conștientizare și să creștem accesul tinerilor la servicii de sănătate mintală.

Aceasta este adevărata mea pasiune în viață. Oamenii mă tot întreabă ce îmi doresc de ziua mea și le spun tuturor același lucru: vă rog să nu-mi luați nimic, dar dacă vreți să faceți ceva de ziua mea, vă rog să donați pentru Rare Impact Fund. Dacă aveți mijloacele necesare, luați în considerare posibilitatea de a dona pentru a ne ajuta să facem o diferență”, a fost mesajul pe care l-a publicat artista. 

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg