Phil Collins a ajuns o umbră. Ce spune fosta soţie despre viaţa lor sexuală

10 septembrie, 2021
1 phil1 jpg jpeg

Phil Collins a dat un interviu pentru BBC, iar starea sa de sănătatei i-a îngrijorat pe fani

Muzicianul de 70 de ani, care a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, a dezvăluit că nu mai poate cânta la tobe.

Fiul său, Nic, va cânta la tobe cu foştii colegi de trupă ai tatălui său la turneul lor din această toamnă, deşi  Phil şi-ar fi dorit să împărtăşească această experienţă împreună.  Este frustrant, pentru că mi-ar plăcea să fiu acolo cu fiul meu”, a spus el în interviu.

6 col jpg jpeg

„Nu, încă nu pot cânta la tobe. Mi-ar plăcea, dar ştii, vreau să spun că abia pot ţine un băţ cu această mână, aşa că există anumite lucruri fizice care mă împiedică”, a spus el.

Phil a vorbit cu sinceritate despre viitorul său şi a recunoscut că formaţia cu care a cântat se va retarage după turneul următor.

Artistul a povestit şi cum a devenit parte din trupa Genesis, în 1970: „M-am gândit că aş putea primi 10 lire sterline pe săptămână pentru câteva luni, până când vor fi din nou pe stradă”. Până în 1975, el a fost vocea formaţiei şi acest lucru l-a ajutat să lanseze o carieră solo de succes în anii '80 şi '90.

Fanii au rămas îngrijoraţi de aspectul fragil al vedetei anilor 80. Unul dintre ei a scris pe Twitter.  „Tocmai am văzut Genesis la ştiri. Phil Collins arată şi sună foarte rău”. 

Problemele pentru Phil au început în 2007, în timp ce se afla în turneu. Atunci, artistul şi-a dislocat vertebrele de la nivelul gâtului şi a fost susus unei serii de operaţii la coloana vertebrală. Leziunile severe ale nervilor l-au făcut să nu mai poată cânta.

De asemenea, a fost diagnosticat cu pancreatită acută, boală pe care a anunţat-o în 2016, dezvăluind într-o conferinţă de presă că este „foarte aproape de moarte”.

De asemenea, s-a luptat cu depresia şi chiar a mărturisit că s-a gândit la sinucidere, dar gândul la copiii săi l-a împiedicat să treacă la fapte.

Recent, artistul a participat la nunta fiicei sale Lily, care s-a căsătorit cu Charlie McDowell în weekend.

Lily este o cunoscută actriţă de la Hollywood, cunoscută pentru rolurile sale din Mirror, Mirror , The Blind Side, To the Bone şi, cel mai recent, Emily la Paris.

Fosta soţie a lui Phil Collins, Orianne Cevey, a făcut acuzaţii grave despre mariajul lor.

Despărţirea dintre vedeta Genesis, în vârstă de 70 de ani, şi designerul de bijuterii, Orianne, în vârstă de 46 de ani, s-a transformat într-o dispută amară.

Au sfârşit prin a se lupta pentru conacul lor din Miami, Phil solicitând o decizie judecătorească prin care să o face să plece, pe motiv că se căsătorise în secret cu un alt bărbat.

Ea a ripostat, a mărturisit că Phil a început să abuzeze de analgezice, că a încetat să facă duş şi să se spele pe dinţi şi că ar fi devenit incapabil să facă sex.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg