Phil Collins: „Nu mă mai căsătoresc niciodată”

25 septembrie, 2010

Cântăreţul insistă asupra faptului că el nu-şi va mai pune niciodată pirostriile şi asta deşi e implicat într-o relaţie serioasă cu jurnalista americană Dana Tyler.

Cântăreţul insistă asupra faptului că el nu-şi va mai pune niciodată pirostriile şi asta deşi e implicat într-o relaţie serioasă cu jurnalista americană Dana Tyler.

Cu toate că este foarte fericit alături de iubita lui, Phil Collins (59), care a fost căsătorit de trei ori până acum, refuză să mai ajungă vreodată în faţa altarului. „Dana e o fată foarte drăguţă şi dulce, dar ştie foarte bine că nu vreau să mă mai căsătoresc. Îmi este mult mai bine singur”, a spus el pentru „Daily Mirror”. Cântăreţul, care acum trăieşte în Elveţia pentru a fi mai aproape de fii săi, Nicholas (9) şi Matthew (5), spune că se înţelege foarte bine cu fostele soţii şi chiar a ieşit de mai multe ori cu toate trei la masă. „Sunt foarte mândru de mine şi de ce am ajuns şi mă bucură teribil că pot ieşi cu Dana în oraş să ne bucurăm împreună de o seară liniştită. Asta înseamnă viaţa şi aşa vreau să fie şi de acum înainte”, a mai spus el. Declaraţia cântăreţului a fost legată de gurile rele de afirmaţiile pe care Collins le-a făcut în urmă cu doar câteva săptămâni, când a susţinut că el şi fosta lui soţie, Orianne, sunt încă foarte îndrăgostiţi unul de celălalt.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}