Phil Collins s-a întors pe scenă după spitalizarea de zilele trecute. Cum arată cântăreţul?

13 iunie, 2017
phil collins1 jpeg

La începutul lunii, cântăreţul în vârstă de 66 de ani le-a dat o sperietură mare fanilor lui, ajungând la spital cu o rană puternică la cap, după ce s-a împiedicat în timp ce se ducea la toaletă în toiul nopţii. Acum, Phil Collins se simte mai bine, în weekend întorcându-se pe scenă să facă ce ştie cel mai bine: să ridice lumea în picioare în timpul concertelor lui.

S-a întors pe scenă

A fost transportat de urgenţă la spital, pentru a primi ajutor după ce a căzut în camera lui de hotel, în încercarea de a merge la toaletă. Din fericire, ajuns la spital, medicii au constatat că nu e nevoie de o intervenţie chirurgicală, ci doar de câteva copci, şi de o internare de 24 de ore pentru a fi ţinut sub observaţie. Ulterior, acesta a fost eliberat, fiind în afara oricărui pericol.

Citeşte şi  Cântăreţul Phil Collins, internat de urgenţă

image

Weekend-ul trecut, Phil Collins a susţinut primul concert după această sperietură medicală. Cântăreţul a urcat pe scena Lanxess Arena din Cologne, Germania, unde le-a demonstrat fanilor devotamentul şi iubirea faţă de ei. Drept răsplată, aceştia l-au aplaudat în picioare minute-n şir.

Citeşte şi Phil Collins – „Încă n-am murit!“

image

Cât despre starea lui de sănătate din prezent, trebuie să recunoaştem că artistul arăta destul de rău în timpul acestui concert. Cu un plasture deasupra ochiului drept, care-i acopera cusăturile, dar şi uşor îngălbenit la faţă, Phil era vizibil slăbit şi afectat de cele întâmplate recent. Totuşi, sperăm ca artistul să folosească următoarele săptămâni drept perioadă de recuperare şi să se întoarcă pe scenă aşa cum şi-a obişnuit fanii în toţi aceşti ani de activitate muzicală.

foto: Jeffrey van der Aa/Geoff Robinson PhotographyRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique