Phil Collins vrea s-o dea afară din casa lui pe fosta soţie, după ce aceasta s-a recăsătorit pe ascuns!

12 octombrie, 2020
1 phil gettyimages 862861606 jpg jpeg

În vreme ce fiica lui, Lily Collins, se bucură de succes în noul serial Netflix Emily in Paris, tatăl Phil Collins joacă în serialul propriei vieţi cu probleme

Aceată serie a problemelor artistului de 69 de ani s-ar putea numi Phil in Miami. Pentru că plănuieşte să ceară evacurarea fostei soţii Orianne Cevey din casa lui din Miami. În vârstă de 46 de ani, Orianne refuză să plece de pe proprietatea lui şi, mai mult decât atât, a schimbat codurile sistemului de securitate al casei, se poartă execrabil, conform apropiaţilor, cu angajaţii şi ameninţă că va da în vileag lucruri ruşinoase despre Phil Collins, dacă o va da afară.

Pare de necrezut că doi oameni care au împreună copii şi au divorţat în urmă cu 12 ani pot ajunge într-un asemenea război urât. Un război în care fiii lor, Nicholas, în vârstă de 19 ani, şi Matthew, de 15 ani, au cu siguranţă de suferit. Foştii soţi nu au căzut, însă, la pace, nici după ce s-a trasat înţelegerea financiară la divorţ. Phil i-a dat lui Orianne 46 de milioane de dolari (o înţelegere care, la acel moment, în 2008, a reprezentat, cel mai scump divorţ al unor celebrităţi britanice!) şi dreptul de a locui în continuare în reşedinţa lui din Miami.

Între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune, dar nu pentru multă vreme. În 2016, anunţau că se împăcaseră şi că vor locui împreună cu copiii lor în casa din Miami. "M-am împăcat cu a treia soţie. Oricum, s-a întâmplat asta de mai multă vreme, dar presa nu a remarcat", a spus el atunci. Dar împăcarea nu a durat.

Lucrurile au degenerat din nou chiar în urmă cu două luni, când Orianne l-a minţit pe Phil, spunându-i că pleacă în Las Vegas cu afaceri. În realitate, Orianne a plecat cu alte scopuri în Vegas: s-a căsătorit acolo cu Thomas Bates. O veste la auzul căreia Phil a luat foc, considerându-se păcălit şi exploatat. Ba chiar înşelat, astfel că izbucnirea lui ar putea fi considerată şi una generată de gelozie. În culise, cei doi oricum reîncepuseră, însă, războiul de ceva vreme, întrucât Orianne plănuia să renegocieze înţelegerea financiară de la divorţul din 2008 pentru a-i cere mai mulţi bani lui Phil. O renegociere care l-a scos din sărite pe artist după nunta acesteia pe fast forward din Las Vegas: cu alte cuvinte, Orianne s-a măritat şi pare a proiecta o nouă viaţă, cu alt soţ, pe banii fostului... Asta dacă nu cumva gestul de a se mărita în grabă a fost doar unul de răzbunare, pentru a-l face gelos pe Phil. În replică, apropiaţii lui Phil spun că acesta nu doar că nu are de gând să-i mai dea niciun şfanţ, dar să-i şi retragă privilegiu de-a se răsfăţa în confortul casei lui din Miami. Collins i-a cerut deja lui Orianne să părăsească locuinţa până vinerea trecută. O cerere întâmpinată cu refuz şi ameninţări, astfel că Phil se pregăteşte acum să acţioneze pe cale legală.  

Collins şi Orianne au fost căsătoriţi din 1999 în 2008 - iar la momentul când a cunoscut-o, artistul se afla în mijlocul unui alt divorţ cu scântei, de cea de-a doua soţie, Jill, mama actriţei Lily Collins, care în tot acest timp pare cumva departe de necazurile tatălui, bucurându-se de succesul serialului ei, Emily in Paris,

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg