Philipp Plein e din nou tătic! Designerul a ales un nume „cosmic” la concurență cu Elon Musk

10 octombrie, 2023

Poate că l-ați văzut din nou în brațele Mădălinei Ghenea, dar acum e familist convins, iar soția tocmai i-a mai dăruit un fiu.

Philipp Plein si Lucia Bartoli inca un copil   Instagram (4) jpg

E clar, Philipp Plein face numai băieți. Și asta pentru că și cel de-al treilea copil al său - al doilea cu frumoasa lui soție, englezoaica de origine italiană Lucia Bartoli - este tot un băiețel.

După luni întregi de așteptare, cei doi și-au putut ține, în sfârșit, în brațe și cel de-al doilea copil, unul care l-a făcut pe designerul german să fie și mai atașat de casă și familie decât era deja. Dar poate cel mai nerăbdător să-l primească acasă pe noul bebeluș a fost Rocket „Rocky” Halo Ocean, frățiorul lui mai mare, care a venit pe lume pe 16 mai, anul trecut.

Deja un mare răsfățat, Rocky abia aștepta să aibă un partener de joacă în „palatul de cleștar” ridicat de tatăl său pe colinele Los Angelesului, unde camera lui pare un colțișor prietenos de junglă.

Și, dacă credeați că Rocket Halo Ocean este un nume neobișnuit, în stilul lui Elon Musk, stați să-l aflați și pe cel al mezinului:  „Al treilea fiu al meu, Rouge Sky Galaxy s-a născut la ora 11:44 și a avut 3,59 de kilograme. Dumnezeu este mare!”, a anunțat Philipp Plein pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce i s-a născut mezinul.

Ce-i drept, spre deosebire de numele alese de Elon Musk, măcar acestea pot fi citite și... vizualizate. Iar dacă pe mijlociul lui Plein familia îl alintă Rocky, probabil pe cel mai mic membru îl vor alinta... Sky.

Cert e că tabloul de familie pare și mai frumos acum în casa designerului german, primele fotografii înduioșându-i pe fani. La fel de frumoase sunt, însă, și instantaneele realizate de el și de Lucia Bartoli înainte de nașterea celui mic, care au fost publicate acum câteva zile pe rețelele de socializare.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg