Pictorial Carmen Electra, cel mai în vârstă sex-simbol FHM

7 martie, 2014
2 41 jpeg

Poate că vremea în care era un star seducător a apus odată cu seria Baywatch, însă frumoasa de 41 de ani continuă şi astăzi să stârnească priviri admirative şi să reprezinte frumuseţea feminină

Poate că vremea în care era un star seducător a apus odată cu seria Baywatch, însă frumoasa de 41 de ani continuă şi astăzi să stârnească priviri admirative şi să reprezinte frumuseţea feminină, pe copertele revistelor. Astfel că luna aceasta, vedeta cu forme irezistibile a făcut o şedinţă foto pentru revista străină FHM, devenind cel mai în vârstă star din istoria publicaţiei.

“Mă simt mult mai confortabil acum, mai puţin stresată. Sunt într-o stare bună şi asta mă face să mă simt mai sexi. Revista m-a sprijinit de-a lungul timpului şi sunt extrem de onorată să apar pe copertă din nou”, spune Carmen Electra. “Secretul senzualităţii începe din interior.

image

Cred că e vorba de a te accepta aşa cum eşti, eu iubesc să iau parte la şedinţe foto pentru că pot crea fantezii. Şi ador să probez haine noi, pe care în mod normal nu le-aş îmbrăca”, a mai spus ea despre pictorial.

image

FOTO FHMRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg