Pictorul Fericit îţi propune un nou hobby - pictura pe numere!

13 august, 2021
1 starry sky pictura pe numere pictorul fericit 7 jpg jpeg

Cu toţii avem nevoie de un hobby pentru a ne dezvolta personal, mental şi fizic. Iar aici nu ne referim la a sta toată ziua pe telefon şi a da scroll până te doare degetul.

Într-adevăr, mai înveţi chestii utile şi interesante şi de pe internet, însă totul trebuie să fie cu o limită. Ai nevoie de un hobby care să te deconecteze de la tot, care să îţi relaxeze creierul. Stând numai cu ochii în telefon şi la tv este cu siguranţă hiperactiv, motiv pentru care nici nu e indicat să foloseşti aceste device-uri înainte de culcare, trebuie să te opreşti cu aproape o oră înainte.

Ai nevoie de un hobby care să te ajute să-ţi dezvolţi dexteritatea, să deprinzi noi skill-uri, să-ţi îmbunătăţească puterea de concentrare, dar care să te şi relaxeze. Iar una dintre activităţile care îţi aduc toate aceste beneficii şi nu numai este pictura pe numere. Pictorul Fericit este cel care te încântă cu felurite teme din care poţi alege, iar tabloul vine gata pregătit cu toate cele necesare.

Pictura pe numere - pentru copii, pentru adulţi, pentru începători şi profesionişti

Chiar dacă ai talent sau nu, pictura pe numere este indicată pentru oricine. În timp ce pictezi, ambele emisfere ale creierului sunt activate, atât partea creativă, cât şi partea logică. Deci este o activitate perfectă pentru dezvoltarea creierului şi de asemenea te alegi pe urmă cu decoruri perfecte de agăţat pe pereţii casei.

Picteaza pe numere tablouri cu orase, animale, flori, păsări, peisaje, clădiri şi multe altele. Pictorul Fericit are o varietate de categorii din care poţi alege. Odată ce te-ai hotărât ce tablou vrei, nu mai ai de cumpărat nimic. Acesta vine într-o cutie frumoasă ce dispune şi de mâner, ca să-l poţi lua cu tine oriunde vrei să pictezi. Înăuntru regăseşti pensulele necesare, vopselurile şi schiţa după care te vei ghida. Pânza este pe şasiu şi este numerotată şi delimitată. În fiecare spaţiu tu doar trebuie să aplici culorile corespunzătoare cu numerele. Iar capodopera odată finalizată nu trebuie înrămată, o poţi agăţa chiar aşa fiindcă la fel de frumoasă va fi.

Lumea micilor artişti, dar şi a celor cu experienţă

Pictorul Fericit îşi actualizează constant stocul, tocmai fiindcă foarte multe persoane încep să prindă tot mai mult drag de această formă de artă. De aceea, gândindu-se şi la cei care chiar se pricep la pictat, au adus numeroase materiale artistice de care se pot bucura.

Poţi regăsi în acest magazin de pictură şi pânze din bumbac sau in gata tratate, culori acrilice, vinilice sau de ulei, seturi de pensule profesionale sintetice sau din diferite tipuri de păr, palete pentru mixarea culorilor, şevalete moderne şi reglabile din aluminiu sau variante clasice, timeless, din lemn de fag. Găseşti aici şi soluţiile necesare pentru curăţarea pensulelor sau pentru tratarea tabloului când îl finalizezi, pentru ca nuanţele să rămână vibrante timp îndelungat.

Accesează site-ul oficial www.pictorulfericit.ro şi porneşte şi tu în această aventură colorată şi relaxantă, indiferent de nivelul la care te afli.

Contact:

Str. Mărăşeşti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

0754 459 540Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg