Pierce Brosnan, „bulversat” de James Bond

9 august, 2010

Actorul irlandez s-a simţit uşurat când a renunţat la agentul 007, după ce şi-a dat seama că-şi „pierduse identitatea” în timp ce interpreta rolul superspionului. Pierce Brosnan recunoaşte că a fost devastat când a fost înlocuit de Daniel Craig în seria James Bond şi i-au trebuit mai mulţi ani ca să-şi recapete încrederea în sine

Actorul irlandez s-a simţit uşurat când a renunţat la agentul 007, după ce şi-a dat seama că-şi „pierduse identitatea” în timp ce interpreta rolul superspionului.

Pierce Brosnan recunoaşte că a fost devastat când a fost înlocuit de Daniel Craig în seria James Bond şi i-au trebuit mai mulţi ani ca să-şi recapete încrederea în sine. Dar acum crede că înlocuirea sa a fost într-un final benefică. „M-am implicat mult în acest proiect, iar Bond m-a acaparat pur şi simplu, m-a bulversat până la urmă. Succesul pe care l-am avut cu acest rol a afectat felul în care ajunsesem să mă percep chiar şi eu. Şi astfel e posibil să-ţi pierzi identitatea. Poţi fi personajul principal o perioadă şi este minunat, dar până la urmă tot vine vremea când trebuie să te dai la o parte”, declară pentru presă faimosul actor.